Bild på bloggaren

Fotboll


Gustaf Andersson och Daniel Meisels befinner sig ständigt i den uppländska sillycirkusen. Om det mesta är de oense (favoritlag, musiksmak, politik), men ett gemensamt intresse är fotboll och den uppländska i synnerhet (från division II och uppåt herr och elitettan dam). Har du frågor, funderingar, tips (!) eller bara vill skälla ut oss efter noter; tveka inte. Skicka ett mejl till fotbollsbloggen@unt.se Det går även att följa oss påTwitter Välkommen till Fotbollsbloggen!

TILLBAKA TILL UNT.SE/SPORT
bloglovinMånadsarkiv


« Tidigare inlägg   Senare inlägg »
Publiceras: 2012-05-27 21:51:49

Spelarbetyg Sandviken-Sirius 0-1

Målvakt
Jonas Bylund - 3
Kommentar: Stabil som vanligt. Gjorde några räddningar, även om Sandviken saknade de där riktigt heta lägena. En trygg sista utpost.

Backlinjen
Linus Smedjegården - 3
Kommentar: Kom med riktigt bra i offensiven och slog några bra inlägg. Hade en lucka bakom sig under den inledande kvarten, något som fixades ganska snabbt.
Oscar Zettergren - 3
Kommentar: Har hållit nollan sedan inträdet i backlinjen. Bra som vanligt i huvudspelet, även om han kanske borde tagit bort någon hörna. Spelat till sig en ordinarie startplats?
Carl Nyström - 3
Kommentar: Stabil och vet vad som krävs. Fortfarande lite si och så med uppspelen, men noll insläppta igen är ett styrkebesked.
Viktor Lövgren - 3
Kommentar: En klockren debut i startelvan. Låg rätt i positionsspelet och gav sig även ut på några lyckade offensiva utflykter. Skönt för Bergstrand med ännu ett säkert alternativ.

Mittfältet
Petter Österberg – 4
Kommentar: Kämpar och sliter på som vanligt. Kom med mer i spelet i andra halvlek och såg ut att komma mer till sin rätt på kanten. Borde ha gjort mål på en av sina chanser.
Kim Skoglund - 4
Kommentar: Äntligen fick Skoglund lite tid med bollen och kunde slå de där bollarna som vi såg under försäsongen. Trivdes i den nya uppställningen och vann mängder av bollar.
Jakob Björk (ut 78) - 3
Kommentar: Visst, han tappar några bollar och väger lätt i närkamperna. Jakob Björk ger sig dock aldrig och, för att citera Bergstrand, ”slår han bort 22 bollar kommar han ändå försöka med en 23:e”. Bra offensivt.
Elliot Käck (ut 75) - 2
Kommentar: Kom inte till sin rätt på den nya positionen och hade två kanonlägen som borde ha blivit mål. Potentialen finns och med lite mer speltid som vänsterytter borde det lossna.

Anfallet
Alagie Sosseh (ut 61) - 3
Kommentar: Tämligen anonym. Hade ett skott i första halvlek som var riktigt bra och spelade fram Ante några gånger. Såg dock lite loj ut om man jämför med tidigare matcher.
Ante Björkebaum - 2
Kommentar: Får tio kanonlägen men gör bara ett mål. Hade en tuff match mot Tim Markström i målet, men har ändå så pass många lägen att han ska göra fler mål.

Avbytare
Joakim Blomquist (in 61) - 4
Kommentar: Nosar på en femma. Kommer in och tokdominerar. Han ligger på egen hand bakom segermålet och radar sedan upp chanser mot Tim Markström. Varför är han inte såhär bra jämt?
Ian Sirelius (in 75) – 3
Kommentar: Pigg inhoppare som rev upp sår i Sandvikens backlinje. Med Sirelius och Blomquist på kanterna gick det undan – minst sagt.
Daniel Blomgren (in 78) – Spelade för kort tid för att betygsättas.
Vedran Bajramovic (mv) - spelade ej
Alan Aljaderi - spelade ej
Moses Ogbu – spelade ej

Tränare:
Kim Bergstrand - 4
Kommentar: Han gör det igen. 1–0 är ett resultat som inte säger hela sanningen. Sirius gör sin bästa match för säsongen och Kim Bergstrand nybygge med Lövgren och Käck gav laget mer kontroll över matchen. Återigen lyckade byten dessutom.

Siriussnittet: 3,1

Betygskalan: 1 - Usel, 2 - Underkänd, 3 - Godkänd, 4 - Mycket bra, 5 - För bra för division I.

Välkommen att diskutera på unt.se.
Du som lämnar en kommentar ansvarar själv för vad du skriver och måste följa våra regler ». UNT förhandsgranskar inte läsarkommentarerna och de omfattas inte av det utgivaransvar som gäller på webbplatsens övriga delar. Om du gör ett inlägg som strider mot svensk lag kan du, vid en eventuell rättstvist, personligen bli ansvarig.

Om du har frågor om dessa regler kan du skicka dessa via e-post till följande adress lasarinteraktion@unt.se.

Kommentera bloggenKommentar: (max 800 tecken)

Du har 800 tecken kvar.

För att skriva en kommentar på unt.se måste du uppge din signatur. Din e-postadress publiceras inte på unt.se.

Alias / signatur:
* 

Jag har tagit del av UNT:s regler » för artikelkommentarer.


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »