Bild på bloggaren


Vedrana Ilic i Uppsala har nyligen blivit med valp. Här på unt.se/hundbloggen berättar hon om livet med bostonterriern Rocky.


Månadsarkiv


« Tidigare inlägg   Senare inlägg »
Publiceras: 2013-02-28 08:03:00

Lekkompis

 

Vi behöver semester, Rocky och jag, några dagar utan en massa måsten, några dagar att umgås och leka!

På fredag ska jag träffa en arbetskollega i hundhagen vid Gränby, där ska våra hundar få leka av sig. C har en Golden, lika glad och lekfull som Rocky säger hon. Hoppas att de funkar ihop!

En liten Jack Russel som vi träffade vid Grizzly Zoo idag var inte alls lika sugen på Rocky som Rocky va på henne. Hon bara skällde och skällde och Rocky fortsatte med sitt busiga jag. När andra hundar säger ifrån så bryr sig Rocky inte alls. Jag tycker att man ska låta hundarna säga ifrån, man ska inte rycka bort hunden själv, de får uppfostra varandra. Hur mycket den andra hunden än skäller och "attackerar" så fortsätter Rocky vara lekfull. Han lär väl lära sig när någon biter honom befarar jag.

 

 

Publiceras: 2013-02-26 22:01:48

Sötmusen

En pigg hund är en hungrig hund!

"Snälla matte, ge mig mat"

Publiceras: 2013-02-26 19:30:00

rödbruna ränder under ögnen

 

Som jag nämnt förut så rinner det från Rockys ögon. Hundar med utstående är väldigt känsliga och man ska självklart vara försiktig (som med alla djur egentligen). Jag låter inte Rocky gå in i buskar t.ex. Om det är väldigt kallt så blir han röd och likaså när det är väldigt blåsigt ute så blir han röd och det rinner mer än annars. Jag har läst på och det blir inte bättre när det är väldigt varmt och luften är torr heller. Jag har köpt koksaltlösning att rengöra under ögonen med, ögondroppar för att fukta ögonen, jag har köpt en salva som stryks på innanför ögonlocket och ýtterligare rengörning att rengöra under ögonen med och denna ska inte komma i kontakt med ögat. Om man inte rengör huden under ögonen så kan det bildas bakterier, det kan växa svamp i området och det kan spridas til hornhinnan. Om man sköter om det regelbundet så är det inte farligt.

Detta är väldigt vanligt för plattnosar, hundar med utstående ögon. Även om det är vanligt så ska man uppsöka veterinär om man blir orolig, om det rinner ovanligt mycket, om man ser "gegga" eller om det kanske luktar. Det kan även vara så att hunden har någåt innåtväxande hår eller något annat som irriterar ögat.

Publiceras: 2013-02-26 08:00:00

liten blir stor

 

Varje gång Rocky lyfer lite på en tass när han kissar är jag världens gladaste och mest stolta människa! Det spelar egentligen ingen roll hur han kissar, ändå blir jag så glad och väntar ivrigt på att han ska kissa som stora hundar. Vet inte varför...

 

Att komma in genom förren och mötas utav den här lilla råttan, det är livet!

Publiceras: 2013-02-25 23:19:23

stanna upp, njut

 

Tiden går, den står inte still
Rocky växer, han utvecklas
Ibland glömmer jag att stanna till och njuta utav min busiga, mysiga lilla vovve. Tänk om han inte är lika mysig när han blir äldre? Tänk om matte då bara är en jobbig morsa, tänk om Rocky vill vara för sig själv. Usch! Hemska tanke! haha. Även om jag ibland bara vill ta det lugn och mysa ner mig i soffan så finns det inget härligare än att Rocky kommer nära och är lite jobbigt söt!

Härom kvällen kollade jag på TV, Cesar Millan, Mannen som talar med hundar. Rocky slutade genast att kolla ut genom fönstret och vände sig mot TVn. Han skällde när hunden på TV skällde och lyssnade noga när Cesar pratade!

 

Publiceras: 2013-02-20 23:45:00

Kommentarsvar

 

Tack för kommentarerna!

Det ringer klockor när du säger 09 på söndagar Ingela, det kan nog stämma! Tror nog att dessa promenader kommer igång när det blir lite varmare ute för än så länge har jag inte träffat på någon.

Lisa, jag skulle jättegärna vilja träffa dig och din Elsa! Har själv haft en staffe förut och de är så underbara och fulla utav energi - något för Rocky. Bor du i närheten av Årsta? Ser inte din mailadress så kommentera gärna igen.

Härliga Katarina, tack för kommentaren, alla 3, haha. Fantastiskt att eran lilla kille Glenn har fått komma hem, hoppas att allt går som det ska! Jag skulle jättegräan vilja träffa även er. Kul med en kompis med utav samma ras!

 

Denna söta väggprydnad fick jag utav en vän på alla hjärtans dag. (Köpt på Åhlens)

 

Publiceras: 2013-02-20 23:26:20

Rocky liten

 

Ingen ser vad jag har gjort, för att jag har gjort det fel! Kul. 3 e-postinlägg har ni gått miste om eftersom jag skrev från en annan mailadress och inte den som är kopplad till bloggen.

Äntligen har jag tagit tag i saken och köpt ett halsband till Rocky. Halvstryp skulle vara det bästa och det är väldigt bra än så länge. När Rocky har sele så drar han som tusan, åt alla håll och kanter, till djur och människor, in i buskar och dit han verkar hitta smask. Någon slänger mat genom fönstret så Rocky har en favoritbuske som han alltid vill smita in i. Då han har utåtstående ögon som är väldigt känsloga så är buskar ett stort NEJ!

Var på stan en sväng efter jobbet innan allt stängde, det var en hel del folk och återigen mycket nytt för Rocky. Samtidigt som jag vill gå ut med honom oftare så vill jag heller inte stressa in i något, det får ta sin tid.

 

Publiceras: 2013-02-13 08:00:00

Grattis på halvårsdagen

 

Efterlyser hundsällskap till min glada Rocky! Pigg som en mört, lekfull som få, energi så det räcker och blir över. Än så länge så har det inte varit problem med andra hundar och han älskar allt och alla. Rocky får så sällan träffa andra hundar och leka av sig. I höstas så träffade jag ett par med en staffe som nämnde att några i Årsta brukar samlas en dag i veckan och gå på promenad tillsammans med vovvarna. Om någon känner till något sådant så meddela mig gärna.

Idag fyller Rocky 6 månader, mitt busfrö!

Det är en helt annan sak när han får leka av sig med andra hundar än bara människor.

 

Publiceras: 2013-02-12 23:41:12

I mitt hjärta

 

Som man bäddar får man ligga. Jag verkar inte ha lärt mig bädda bekvämt. Vad tycker ni om E-postinläggen som dykt upp på senaste tiden? Kortare inlägg men alltid en bild med. Eftersom jag alltid är i farten och hemma så sällan så bloggar jag lättare med mobilen. Jag jobbar så himla mycket och resultatet blir att när jag väl är hemma så är jag för trött för att sätta på datorn utan då vilar jag gärna och går ut med Rocky.

Hundgodiset verkar funka bra, inga spyor på grund av det än så länge. Någon dag till och sedan går vi över till att testa något mer. Rocky har gått upp lite i vikt, nu väger han strax över 9 kg, härligt!

Nu är Rocky trött på att jag sitter vid datorn så jag lämnar er för ikväll.

 

Publiceras: 2013-02-12 21:30:23

Odjur & Djur

 

Tänk om djur kunde prata tydligt människorspråk, eller om jag kunde prata hundspråk. Rocky visar vad han vill ha, jag ser när han vill, alternativt Inte vill, något, jag märker när något är kul och jag märker när något inte alls är roligt. Man lär sig läsa av hundens signaler och han lär sig även mina, han ser när jag blir arg och han vet när han gör mig glad. Det är så fantastiskt!

Jag ser verkligen fram emot våren och när det börjar hända mer ute, när mer människor rör sig utomhus och flera djur vistas ute. Mest ser jag fram emot 4H. Ska promenera lite där med Rocky och hälsa på djuren.

Kattmänniska är inte alls vad jag är. Hundkvinnan kommer jag säkert bli kallad när jag blir gammal. hehe. Däremot så älskar jag ändå alla djur och vill att Rocky också ska göra det. Jag börjar bli "desperat" efter att träffa en katt med Rocky, gärna någon som jag känner och inte bara en fri katt ute, man vet ju aldrig hur katten reagerar heller, vill inte att Rocky ska bli klöst!

Har ni någonsin hört någon använda djur som ett skällsord? T.ex: Han beter sig som ett djur! Personligen använder jag odjur.

 

Publiceras: 2013-02-05 07:00:00

tips och fakta

 

Egentligen är det här en sida för Bostonterrierägare men jag tror nog att det är samma lika för de flesta hundraser och ägare.

Klicka HÄR och kika runt. Sidan är på engelska.

Jag har insett att jag måste miljöträna Rocky mer, flera olika miljöer, träffa andra djur mer, mer ljud och händelser. Jag måste även träna mer på att ha honom lös utan att oroa mig för om han ska springa iväg. När jag kom hem från jobbet fredag natt så gick jag ut med honom och lät honom vara lös. Han sprang fram till tidningsbudet och en annan granne, visserligen bara för att hälsa, men ändå. Om ni har ett eget tips så får ni jättegärna kommentera här.

 

 

Publiceras: 2013-02-04 21:00:00

Lite skojj

Publiceras: 2013-02-04 12:00:00

På wikipedia sägs det att

 "Bostonterrier är en godmodig och tillgiven hund, den är roande och käck. Terrier är den bara till namnet, den föredrar människors sällskap. En bostonterrier kan dock utmana andra hundar. Den skall verka beslutsam och vara mycket energisk och aktiv."

Det här inlägget är tidsinställt. Just nu är jag på jobbet. Fullspäckat schema idag. Rocky är i goda händer, underbart sällskap, får en massa kärlek och bäst av allt, EN MASSA MAT.

Natten till söndag var ytterligare en natt/morgon då Rocky bajsade i köket. Nu har det hänt två gånger sedan foderbytet i onsdags. Tveksam till att det är fodret som är orsaken. Får nog gå upp tidigare och rasta Rocky men det är så konstigt eftersom det aldrig har hänt tidigare.

 

Publiceras: 2013-02-03 23:05:08

Livin in the hood

Det där med hundtricket, jag tar upp det igen, det är galet. Antingen så är det ett sammanträffande bara eller så har Rocky dragit till sig alla grannar. Alla är supertrevliga men nu vill de även prata (perfekt för en babbelperson som jag). Alla ni som nu läser det här och faktist är mina grannar: jag är positivt överraskad bara!

Sedan jag flyttade till Årsta 2008 har jag älskat området. När jag sedan flyttade till Kumminen blev jag smått besviken på en del saker men nu börjar jag glömma det negativa och bara se resten av Årsta - det som är bra. Bland annat för hundägare är det här ett perfekt område!

 

Publiceras: 2013-02-03 15:00:00

Stor & Liten

Saknar bästisen Stor!

Publiceras: 2013-02-02 12:00:00

pooopoooop

Bajs i köket första natten efter foderbytet var inte väntat men inte heller förvånande. Rocky är annars 100% rumsren och har varit det länge.

 

Publiceras: 2013-02-01 23:00:00

ensam hemma

 

Medan jag är på jobbet nu så är Rocky ensam hemma. Innan jag går till jobbet så tar vi en lång promenad så han somnar när jag går och sover djupt när jag kommer hem. Nej - han är inte ensam hemma på dagarna när jag jobbar - självklart inte!

Rocky är nu 5,5 månader och en del tycker inte att hunden ska få vara ensam hemma då. Jag (med flera) tycker att man ska börja lära hunden tidigt och det funkar hur bra som helst.

Publiceras: 2013-02-01 14:00:00

Nämner inga namn

men en vän har skämt bort Rocky.

Tiggarhund vid matbordet!

Publiceras: 2013-02-01 00:32:24

Fet hund på G

 

Äntligen en veterinär som faktist undersöker och inte bara antar.
Rembackens djurklinik får bra kritik. Har varit på Årsta djurklinik tidigare och eftersom jag inte sett annat så var jag nöjd. Inte längre. Rocky blev "ytligt" undersökt, inga fel upptäcktes, han verkar inte ha ont. Återigen blev det foderbyte - Royal Canin och lite mer tips. Imorgon ska jag till apoteket och köpa något mot bakterier i magen (kanske kan vara bra). Rocky äter väldigt små portioner nu men v äldigt många gånger per dag. Då han är pigg och lekfull, aktiv, spyt ofta och bara äter "normalt" så var han i det smalaste laget så han äter nu mer än vad som är rekommenderat.

Om Rocky skulle få någon magsjuka så skulle han bli på tok för smal väldigt snabbt, därför ska han nu gödas. Om jag ändå kunde säga så om mig själv, inte tvärtom.

I helgen jobbar jag dubbelt, fredag, lördag, söndag på Åhlens och Fredag & lördag på BJ. Inläggen kommer därför inte vara innehållsrika men på måndag är jag tillbaka, flitig i fingrarna.

 

 

Publiceras: 2013-01-30 12:30:00

min kamphund, en kämpe

 

Ska till veterinären nu. Rocky spyr nästan varje dag. Jätteofta! han är pigg och glad men något står uppenbarligen inte rätt till.

 

(ja, han sover med ett öga öppet)

Publiceras: 2013-01-30 07:00:00

Puppy be like,

mommy, i'm your everything

 

Publiceras: 2013-01-29 21:27:20

Att välja en sak innebär inte att man inte vill en annan

 

Fina läsare, ni som är kvar. Tack! Jag har visst svikit er, det vet jag. Men ibland sviker ens planer också en. Det blir inte alltid som man tänkt sig, ibland blir det bättre - beroende på hur man ser det. Jag tänker inte ösa er med en massa ursäkter fårn min sida men jag har verkligen haft fullt upp med allt, med livet. Jag har inte valt bort bloggen, jag har varit tvungen att prioritera annat helt enkelt. Sist jag satt vid datorn var när jag skrev det senaste inlägget. Ska lära mig blogga genom mobilen - då ska ni få se på dagbok ;)

Allt kommer bli bra här igen, jag ska fortsätta blogga och jag ska fortsätta överösa er med bilder.

Rocky mår bra, så ser det iallafall ut. Han är pigg och glad, tycker fortfarande om att bitas. Ibland lyssnar han till loss, ibland rullar han runt på beställning och ibland kommer han när man ropar. En underbar liten valp! Dock så spyr han väldigt ofta, har varit till veterinären tidigare men imorgon går vi till en ny veterinär.

Ett busfrö från första dagen! Underbara hund, min älskling!

 

 

Publiceras: 2013-01-15 20:00:00

Lathund

Jag älskar dig min stora lilla hund!

 

Publiceras: 2013-01-15 07:30:00

Vinterkyla!

 

Idag ska jag hälsa på mitt gamla jobb, Markservice, jag ska hämta en julklapp som de har ringt mig om och även fika lite. Det ryktas att det kommer vara en liten 5-månaders vovve där - FANTASTISKT! Självklart ska Rocky med!

Jackan åker på, nu är det kallt ute! Ska nog till djuraffären också och köpa någon kräm för jag tror att tassarna börjar ogilla det här. Rocky har inget emot sitt hundtäcke, det funkar bra även om jag inte troddde att han skulle vänja sig.

Att vara ensam hemma är något Rocky självklart måste lära sig. Alla ensamhetstränar inte sina hundar och då skapar de svårigheter för sig själva i framtiden. Vet inte om Rocky egentligen är för ung för det men jag tycker att man ska börja tidigt. När jag jobbar natt så kan Rocky vara ensam hemma. Han sover ändå djupt under natten. Tyvärr möttes jag utav någon sko i vardagsrummet när jag kom hem efter jobbet i lördags. Protest?

 

Publiceras: 2013-01-14 23:44:44

...

 

En del utav BJ-personalen va som sagt hemma hos mig i torsdags och det va hur trevligt som helst. Som jag skrev i tidigare inlägg skulle Tina ta med sig lilla Pontus (hennes vovve) hit. Pontus är världens sötaste gubbe, jag smälte, men han verkade inte vara lika kär i mig, inte i Rocky heller. Men det är som jag med barn, de har för mycket energi för mig. Pontus är lite trött och Rocky är lite för lekfull.

Tonfisk, bönor, ägg och Rockys fisar är 100% familj. Det är så kul när människor som inte träffat Rocky tidigare nu träffar honom. Jag har vant mig även om det luktar hemskt.

Jag sänker huvudet och skäms lite när jag läser Malins kommentar. Jag vet vad jag sa i början och det va dumt av mig att säga något som jag misstänkte att jag inte skulle kunna hålla. Helt rätt, Rocky sover med mig och det finns inget bättre. Antingen så trycker han in sitt lilla huvud mot mitt eller så går han under täcker och sover vid benen.

Publiceras: 2013-01-10 08:00:00

nytt år, nya äventyr

 

Nyårslöfte 2013 är inte att förlora vikt, det är att äta bättre och träna mer. Rockys löfte till mig är att inte bli en stor hund, han är trots allt en dvärghund. WOW va snabbt han växer, helt otrologt! Min lilla bebis.

Kissa på tassen är nog fel, men uppenbarligen det lättaste just nu. Lyfta på benet under kisspaus är rätt. Ser fram emot det stora framsteget men det känns inte som det viktigaste just nu.

Bitas under lek är fel, men uppenbarligen det roligaste nu. Att säga nej är inget som Rocky lyssnar på men när han blir instängd i ett rum en stund så inser han att det han gör är fel. Så får vi hålla på ett tag tills han slutar bitas - det ör ont!

Idag kommer det hit en del folk från jobbet (BJ). Det blir lite plock, dryck och underbart sällskap. Det bästa sällskapet blir (för Rockys del) Tinas lilla rävlamm! Äntligen får vovvarna träffas.

 

 

Publiceras: 2013-01-09 21:00:00

god natt

 

Skippa mobbningen. Ja, jag blundar och tar kort på mig själv. :D

 

 

 

Publiceras: 2013-01-09 14:00:00

Bambi på hal is

 

Rocky på äventyr

Publiceras: 2013-01-09 01:00:00

...

Den där jobbiga tjejen som bara pussas och vill mysa, den där jobbiga tjejen som inte lämnar killen i fred, den där jobbiga tjejen som bara tjatar och tjatar, den där jobbiga matten som inte lämnar vovven i fred - yes, that´s me. Jag är snäll och kärleksfull, kanske för kärleksfull. Rocky har fått nog utav mig och sätter sig på andra änden av soffan.

 

Publiceras: 2013-01-08 17:00:00

pälsindustrin

 

Klippa klor, torka tårar, duscha, borsta tänderna. Ja, hygien är viktigt och Rocky förstår det, han håller sig lugn och låter mig sköta om honom. MEN, borsta pälsen - big no no. Rocky gör allt för att bita tag i borsten. Rocky lämnar verkligen spår efter sig överallt; bilen, soffan, sängen, kläderna, det är päls överallt. Det lär vara över snart, iallafall för den här säsongen.

Nyckeln till frihet är hörnet på soffan. Där han Rocky sitta hur länge som helst och titta ut. Jo, jag går ut med Rocky väldigt ofta, jo vi leker en hel del och tränar men det finns fortfarande något ntressant att se ut på. 

Publiceras: 2013-01-08 14:18:18

Upp och hoppa

 

Det finns ingen väckarklocka som kan väcka mig tidigare än min biologiska och ändå få mig att le. Däremot så finns Rocky.

Snälla kan du vakna och leka med mig matte, snälla.
SJÄLVKLART! Upp och hoppa, långpromenad på schemat.

 

 

 

Publiceras: 2013-01-01 23:55:00

Någon vill så gärna komma upp i sängen

GOD FORTSÄTTNING!

 

Publiceras: 2013-01-01 20:25:39

Fisfri i två veckor

 

Jag vet precis vad jag skulle tycka, men jag har ingen aning om vad ni möjligtvis tycker. Det har inte varit något fel på bloggen, jag har bara inte uppdaterat något. Utöver det faktum att jag har varit (och är) förkyld i 18 dagar så har jag jobbat så mycket som det bara har gått. Idag köpte jag nässpray, något jag bojkottat så länge jag kan minnas, men nu orkar jag inte längre vakna flera gånger per natt och snyta mig. Den första lukten jag känner när jag sprayar är, självklart, Rockys fis. Tack för välkomnandet! Förhoppningsvis blir jag frisk snart. På jobbet är det roligt.

Rocky är en väldigt envis liten hund men vi har haft det så bra ändå!
Nyår firade jag på jobbet och Rocky firade nyår hos mina föräldrar i Åkerlänna (någonstans där). Jag ville hålla Rocky borta från stan och han hade det jättebra. I UNT kan man läsa en artikel om hundar på nyår - LÄS HÄR -. Vissa hundar kan verkligen bli jätterädda och stressade och den risken ska man inte ta tycker jag.

En hel del har hänt sedan sist och jag ska hålla er uppdaterade men nu måste jag gå på promenad och sedan kura ner mig.

 

 

Publiceras: 2012-12-29 21:36:56

hektisk månad

 

 

Publiceras: 2012-12-11 08:00:00

Till Salu!

 

För den som är redo för en hund och har funderat på Bostonterrier så kan jag föreslå en titt på Blocket nu. Hugo är en 4 månader gammal valp som behöver ett nytt hem pga allergi hemma. Kika på den här länken BlocketBostonHugo . Jag önskar att jag kunde hjälpa Hugo. Undrar om han är rumsren, står ej i annonsen.

En rolig video från YouTube. Sådär ser jag ut ibland!

Publiceras: 2012-12-10 21:01:00

mjaauuu

 

Någon singeltik som är sugen på en flört? Rocky har precis börjat nätdejta men han flörtar redan för fullt. Rocky är öppen för förslag så alla är välkomna! Ell

Publiceras: 2012-12-10 20:00:00

säkerheten kommer först

 

Hur svårt ska det vara?
Reflex & lampa på gatan tack!

Rockys lampa är dålig så jag måste köpa en ny.
Men reflex finns på jackan, selen och kopplet iallafall.

Publiceras: 2012-12-10 12:20:56

Dumbo

En vacker dag är du inte längre ensam, en vacker dag får du en likasinnad. Till dess är du ensam, till dess får du vara stor och stark och stå för dig själv. Älskade storöra, en dag kommer även det andra örat resa på sig, till dess får ni turas om.

 

Publiceras: 2012-12-10 09:00:00

Nicke

 

Ibland blir jag rädd och orolig när Rocky får flipp, fnatt, ryck, psykbryt, energikick... vad det nu heter. Han får världens kick och bara rusar genom hela lägenheten, eller runt, runt bordet, fram och tillbaka, över och under, in i något... Men jag har frågat när jag har mött någon hundägare ute och jag har googlat lite.
Det är tydligen inget ovanligt, inget farligt, men kan också vara ett stressymptom. Bäst är att bara ta tag i honom, ta upp honom och hålla i honom, hålla i även om han stretar emot, lugna ner honom, klappa honom lite, kanske massera. När han slutar streta emot och lugnar ner sig lite så släpper jag taget, lägger honom ner, kanske belönar med något. Så ska man tydligen göra för att hunden inte ska utveckla något stressymptom och för att passivitetsträna honom. Det är bra att inte bara lära hunden en massa kommandon då han ska göra en massa "tricks", man måste även träna hunden vara lugn.

Jag tror inte att det ska vara någon fara med Rockys fnatt då han annars mår jättebra. Han är en pigg och glad hund som äter bra, sover bra, får vara ute tillräckligt, får massa lek och kärlek och allt som en hund behöver.

 

Rocky är helt klart en nyfiken hund som vill vara med på allt, han måste nosa på allt och han måste hälsa på alla!

Publiceras: 2012-12-09 23:57:05

Boston

 

Rockys nya bädd verkar vara 100 gånger bättre än den förra. Ändå hoppar han gladeligen upp på soffan. Nu lyckas han på första försöket, tidigare tog han sats några gånger innan han kom upp på soffan. Den nya bädden är aningen större och utav annat material, Rocky verkar veta att "det kostar att ligga på topp" eftersom han oftast föredrar det dyraste alternativet, jacka, mat, bädd, möblerna hemma som han tuggar på... ja, det mesta.

Även om Rocky är den finaste hunden, söt och fin på alla sätt, så önskar jag att jag kunde gett honom en spruta när han va mindre, en sådan som fick honom att förbli liten och valkig, en sådan som inte lät öronen växa och resa sig, en spruta som gjorde att han förblev valp och vimsig. Jag önskar det nu, jag önskade det då. Men när jag vänder mig om, alldeles strax, och ser på honom, då kommer jag ångra allt det, han är finast nu! Nu när han är större, mer ståtlig, har öron som står rakt upp (ibland ena, ibland båda)

Jag jobbar på Åhlens just nu. Idag när jag packade upp en kartong från skoavdelningen så tog jag fram lite Boston Shoe care-produkter. När jag såg produkterna kom jag och tänka på Rocky, åh vad jag har saknat honom idag! Det är en Bostonterrier på deras logga.

 

På den andra bilden ser man Rockys tröttansikte. Han är så himla gullig när han börjar bli trött, han kisar med ögonen och blir seg.

 

BLOGGARE

Namn: Vedrana Ilic
Ålder: Född 1989
Bor: Årsta
Gör: Uppfostrar vovven, studerar strategisk försäljning, jobbar på krogen, söker jobb.
Gillar: Självklart att vara med vovven, umgås med familjen, äta mat, jobba, bra service, inredning.
Ogillar: Att jag inte gör det jag borde göra, att inte ha något att göra, att ha alldeles för mycket att göra.
 

Nyheter

Kultur & Nöje

Sport

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »