• fredag 9 oktober 2015
  • Familjeannonser
  • Grannar
  • Lokusjobb
  • Lokus
  • Grannar
  • Uppsala Vimmel
  • Evenemangsguiden
  • Uppgång.se
Our Legacy Suede Jacket Ingmans stilstudier Ingmans stilstudier
Vädersponsor:

Mattias Holmgren

Holmgrens innebandy

Mattias Holmgren håller koll på innebandyn i Uppland. Under sommarhalvåret ligger all fokus på silly season och i synnerhet lag och spelare med uppländsk anknytning. Tveka inte på att höra av er med tips. Mycket nöje!
Detta är en extern blogg utanför UNT:s utgivaransvar
TILLBAKA TILL UNT.SE/SPORT

  

 bloglovin

Matchtipsen – 8/10!

Match redan en torsdag. Risken är dock att den inte går historien som någon vidare jämn sådan.

H3:

Arlanda – Teknologerna 2, Arlanda har som sagt tappat i stort sett hela truppen och ställer ett väldigt ungt lag på banan. Blev stortorsk i premiären och risken är stor att det blir så även här. Teknologerna, anförda av Johan Oliwsson, tar detta med 10–3.

Innebandypodden avsnitt 4: Upplands hetaste tränare gästar

Ny podd med mig och Rasi uppe. Den här gången utan Rasi. Han valde att lämna mig i sticket typ två minuter innan sändning. DEN JÄVELN. Hur som. Marko Palosaari gästar och gör det med den äran. Som vanligt hittar ni podden på iTunes och andra podcastappar som Podcaster och Podkicker. Där söker ni på "Innebandypodden - med Holmgren och Rasi". Den går även att lyssna på i spelaren här till höger i bloggen.

Den finns även via följande RSS: http://holmgrenochrasi.libsyn.com/rss

samt även på denna webbsida: http://holmgrenochrasi.libsyn.com/

Åsikter, tips och frågor skickas enklast via sociala medier under hashtagen #holmgrenochrasi.

Mattias Holmgrens inne & utelista – vecka 40!

Ny vecka. På utelistan blir jag tvungen att upprepa mig på grund av en usel helg i det aktuella ämnet...

Inne:

HIF-TV – Något som bör ha varit med på listan nu en längre tid. Hagunda IF har börjat med en härlig satsning kallad HIF-TV. Anförda av Nicko Marincic så bjuder de på ett flertal kvalitativa webb-tv-klipp i veckan både inför och efter lagets matcher. Ett kul grepp som fler lag bör använda sig av.

Stenhagens KK – Föreningens damjuniorer fortsätter att imponera. På söndagen tog sig laget vidare till nästa steg i DJ-SM vilket självklart betyder att man platsar på innelistan. I gruppen slog man både Alunda och Kais Mora U.

Ute:

Resultatrapporteringen – Igen. Hur jävla svårt ska det vara? För andra helgen i rad så missköter ett flertal lag rapporteringen under och efter matcherna. Ju högre upp i seriesystemet man kommer, desto värre är det. I helgen var det ett flertal lag i division 2 som inte rapporterade sina matcher direkt. Bland annat SK Vide och Storvik på herrsidan. På damsidan har varken Hedemora eller Borlänge direktrapporterat in resultaten trots att matcherna var i lördags. Detta i landets tredje högsta serie. Pissdåligt är det!!

Mattias Holmgrens inne & utelista – vecka 39!

Lämna förslag till inne & utelistan!

Måndag imorgon och nya listor. Lämna era bästa förslag så ska jag se till att bjuda på magi! Som kommentar här, via mail , på Facebook eller på Twitter är väl de lämpligaste sätten.

Matchtipsen – 4/10!

Söndag och rätt få matcher ändå. Det är väl det här Champions cup-uppehållet som spökar.

SSL dam:

Endre – FBC Uppsala 1, Jag har blivit oerhört imponerad av FBC Uppsala i inledningen på säsongen. Men trots det väljer jag att gå emot laget ännu en gång. Varken Frida Bäfve eller Madelen Jonsson finns med borta mot Endre och jag tror helt enkelt att det kommer bli för tufft. 5–4 säger jag.

H2GUDH:

Storvik – Björklinge 1, Vidhåller att Storvik kan bli ett topplag denna säsong förlusten senast till trots. Laget är förmodligen ett helt annat hemma mot borta och de får en chans till av mig. BBK tog en jordskredsseger i premiären men enligt uppgift var Wallvik kort och gott genomusla.

H3:

Salabacke – Västerlöfsta 1, Stabil trupp i Salabacke och jag tror att laget vinner denna match med någon eller ett par bollar. Windahl hänger fyra, som vanligt.

Loke – Bålsta 1, Loke ser intressanta ut i år. De blir knappast det lag som springer mest i serien det här året heller men på stor plan så tror jag ändå att de kan bolla runt flera av H3-lagen.

Midas – Arlanda 1, Efter mitt serietips så har jag fått en hel del information kring Arlanda. Tydligen har de tappat ALLT och laget är ersatt med majoriteten juniorer. Mot Midas är tre av elva spelare enbart 15 år. Nej, det blir för tufft…

H4:

Enhörningarna – Bälinge 1, Douglas Björkman, Gustav Eriksson, Oskar Eneman. Ska jag fortsätta? Okej. Linus Bergström, Anton Fredriksson, Robin Carlsson, Mattias Dahlberg… Ni fattar vad som kommer hända här va? Med enkelhet tvåsiffrigt. Vinner inte Enhörningarna denna match lovar jag att sjunga Kent – Utan dina andetag i nästkommande podd…

Mattias Holmgren
Ålder: 26 
Mail: mattias.holmgren1@gmail.com

  • generic
  • Podcast

redaktionella bloggar

Externa sportbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Externa Kultur & Nöjesbloggar (omfattas inte av UNT:s utgivaransvar)

Fler bloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se - bloggar

Stadsdelsbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

senaste nytt unt.se