• måndag 15 februari 2016
  • Familjeannonser
  • Grannar
  • Lokusjobb
  • Lokus
  • Grannar
  • Uppsala Vimmel
  • Evenemangsguiden
  • Uppgång.se
Matchtipsen – 15/2! Holmgrens innebandy Holmgrens innebandy
Vädersponsor:

Mattias Holmgren

Holmgrens innebandy

Mattias Holmgren håller koll på innebandyn i Uppland. Bloggen startade i augusti 2010 och 2015 utsågs den till Årets Uppsalablogg på Uppsalavimmel Awards. Huvudfokus ligger på lagen i SSL-H4 (herr) samt SSL-D2 (dam).

Tveka inte på att höra av er med tips. Mycket nöje!

Detta är en extern blogg utanför UNT:s utgivaransvar
TILLBAKA TILL UNT.SE/SPORT

  

 bloglovin

Upplandslaget HJ17 - Vart är Simon Ståhl?

Idag kom breddtruppen ut för HJ17 distriktslaget. Hur kan en spelare som Gottsundas Simon Ståhl inte vara med? Inte ens i breddtruppen... Killen är ändå en av de bästa spelarna i Gottsundas herrlag i H2an. Det lag som är överlägsna och som med enkelhet avancerade till H1an. Nej, det känns som en rejäl miss om ni frågar mig.

Är uttagningen rätt, saknas det någon annan spelare?

Matchtipsen – 15/2!

En ruggig avslutning att vänta. Kan Sirius ta poäng borta mot Falun?

SSL herr:

Falun – Sirius 1, Avslutningen på herrarnas SSL är hyperintressant. Kring båda strecken. Sirius kämpar kring det nedre och jagas av Granlo som föll med flaggan i topp borta mot Pixbo (9–6). Borta mot Falun tror jag inte Sirius kommer att norpa några poäng, det skulle vara en väldig bonus.

Antal rätt: 267/425, 63%

Mattias Holmgrens inne & utelista – vecka 6!

Söndag och inne & utelistan kommer extra tidigt. Trots få matcher har det varit en hel del saker som stuckit ut ändå. Kom gärna med åsikter!

Inne:

Eva Ohlström – En person som förtjänar stort beröm. Är och fotar oerhört mycket innebandy, främst Sirius, Hagunda och Gottsunda, och bjuder på härliga bildspel på både Twitter och Facebook. Det är bara för oss innebandynördar att buga och bocka och jag gissar att hela innebandyuppland håller med mig.

JAS-avslutningen – Seger för Sirius och Falun Ungdom men förlust för Hagunda. Det gör de två avslutande omgångarna blir galet intressanta. Sirius toppar tabellen på 36 poäng följt av Hagunda på 34 och Falun Ungdom på 33. Att Hagunda och Falun Ungdom möts i nästa omgång samt att Hagunda och Sirius ställs mot varandra i den sista gör saken knappast sämre.

FBC Uppsala – Framgångssagan fortsätter. FBC Uppsala plockar åttonde(!) raka segern i matchen mot Rönnby på bortaplan. Med fem matcher kvar på säsongen har laget samma poäng som fyran Endre och är alltså i högsta grad med i kampen om hemmaplansfördel i kvartsfinalen. Hur häftigt som helst! Jennifer Gräll förtjänar också att omnämnas efter en ny fantastisk insats i målet.

Ute:

Hagunda JAS – Hade ett drömläge att sätta sig i pole position inför avslutningen på JAS. Men laget föll något oväntat i bortamötet med Håsta. Hagunda vaknade till liv i sista perioden men satt redan då i en omöjlig sits, underläge 0–5. Matchen slutade till sist 7–4 till Håsta.

Mattias Holmgrens inne & utelista – vecka 5!

Kom med förslag till inne & utelistan!

Innebandyhelgen är snart över och det är dags att börja knåpa på en ny inne & utelista. Som alltid vill jag ha förslag från er så att listan håller så hög klass som möjligt. Kör!

Matchtipsen – 14/2!

Söndag och även denna dag är det bara fem matcher som ska spelas. Huvudnumret? Rönnby mot FBC Uppsala i damernas SSL.

SSL dam:

Rönnby – FBC Uppsala 1, Tveksam insats av FBC Uppsala mot Jönköping som bara ledde till två poäng. Rönnby på bortaplan är en tio gånger svårare motståndare. Ser hemmalaget som knapp favorit.

D1Ö:

Storvreta – Sala Silverstaden 1, Säsongen är körd för Storvreta men jag tror ändå att laget vill avsluta snyggt. Hemma mot jumbon Sala Silverstaden, som tappat Anette Lundin, bör det bli tre enkla pinnar.

Tyresö Trollbäcken – Stenhagen 1, Toppen mot botten. Stenhagen behöver ta poäng här men det känns som en nästintill omöjlig uppgift.

H1ÖS:

Hagunda – Grimsta 2, Har feeling för Grimsta här. Man är seriens formstarkaste lag och jagar kvalplats. Hagunda är redan klara för kval och även om det gäller att positionera sig inför kvalet så tror jag gästerna vinner på motivation.

H2GUDH:

Björklinge – Falun Ungdom 2, Björklinge behöver ta två segrar för att klara kvalplatsen till ettan. Mot topplaget Falun Ungdom tror jag dock att de får det tufft trots att matchen spelas hemma.

Antal rätt: 265/420, 63%

Matchtipsen – 13/2!

Lördag och bara fem matcher som ska spelas. Det hör verkligen inte till vanligheterna. Här är mina tips hur som helst!

H1ÖS:

Åkersberga – Rasbo 2, Rasbo behöver vinna denna om de ska haka på Sandviken på fjärdeplatsen. Sandviken vinner till 99 % hemma mot Skutskär och skulle Rasbo torska denna skulle avståndet då vara sex poäng. Med fyra omgångar kvar efter den här matchen känns det i överkant.

H2GUDH:

Vide – Wallvik 1, Vide har chans att nå tredjeplatsen om man avslutar med full pott och får en del resultat med sig. Men man har det knappast i egna händer. Det här lär man dock ta enkelt.

Kais Mora U – FBC Uppsala 2, Stor skillnad poängmässigt i tabellen och även om inte FBC Uppsala har något att spela för så tror jag att de tar en ganska klar seger.

D2GUDH:

Hofors – Enköping 1, Toppen mot botten. Enköping bör inte kunna hota Hofors på bortaplan.

Storvik – Storvreta Ungdom 2, Sista chansen för Storvreta Ungdom att haka på för en topplacering. Jumbon Storvik bör vara en överkomlig uppgift.

Antal rätt: 262/415, 63%

redaktionella bloggar

Externa sportbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Header Torget

Externa Kultur & Nöjesbloggar (omfattas inte av UNT:s utgivaransvar)

Fler bloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se - bloggar

Stadsdelsbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

senaste nytt unt.se