• lördag 31 januari 2015
Friska!! Nästan i alla fall... Ta i trä;) 9-barnsmamman 9-barnsmamman
Vädersponsor:

Frida Norén

Norén på vift

Frida bloggar om inredning, lilla familjen, torpet, loppisfynden och livet i allmänhet.
Detta är en extern blogg utanför UNT:s utgivaransvar

bloglovin

TILLBAKA TILL UNT.SE/SPORT

Min son, ett A-barn

Jag har dragit igång lite olika pysselprojekt, och tycker att jag får rätt mycket gjort under dagarna. Hilding gillar att sova precis som sin mor, dessutom älskar han att sitta i babysittern och gunga själv. Han sover till 10 varje morgon och sen tar han lunchlur från 11.30 till 14/15 ungefär. Jag har såklart redan skrytit på mammagruppen, inför andra stackare som är hålögda och som inte får sova ett dugg.

Just nu håller jag på med drömfångare, har plockat fjädrar vid ån under promenaderna med vagnen, Jonas har undrat över hygienen men jag har tvättat dem. Och inte lagt några fjärdrar i direkt anslutning till bebin. 

Förutom massa nöjen och projekt jag pysslar med under dagarna är det också tänkt att jag ska rensa ut i förrådet nu innan vintern kommer, jag har så sjukt mycket loppisfynd och möbler som jag måste sälja/skänka vidare, kanske lägger jag ut lite bilder här på saker ni kan komma förbi och ta. 

 

Bloggsemestern är över

Älskar att hösten är här med alla rutiner och mörka kvällar. Jag har haft en lång fin sommar med min nya familj, att vara ledig från bloggen har varit annorlunda men välbehövligt när jag har tagit mina första steg på den här jorden som mamma. Jag har funderat på bloggens framtid och inser att den kommer att förändras, kanske inte kommer handla om barn, men det blir nog mycket inredning, barnrum, pyssel och Hilding i alla dess former.

Jag provar lite i höst så får vi se hur det känns. 

Här är Hilding!

Nu är jag mamma, till lilla Hilding. Bloggsemestern har varit välbehövlig, och jag funderar på hur det blir med framtid här på bloggen. Jag och Jonas är lyckliga och vår bäbis mår bra. Ni förstår kanske att sommaren är fantastisk, om än lite varm för en liten krabat.

Barnrummet är klart, nu väntar vi!

Ja nu är Hilding välkommen! Det spänner på ikväll, kanske är det dags snart! 

Sommarpremiär på Bj ikväll!

Självklart måste jag dit! Dessutom med mina unga spetsrävar! De med uppåtbröst och tighta lår. Det är ju nära förlossningen också om jag står där med en virgin mojito och vattnet går! Nej men allvarligt, man missar bara inte bj-premiären hur trött kvinna man än är. Tänkte dra på mig den här turkosa lilla finingen.


E-post: fridafrilans@gmail.com Ålder: 32. Är: Mammaledig pysslare, krönikör, loppisfyndare. Bra på: Laga mat, känna mig nöjd. Dålig på: Hålla reda på viktiga papper. Lyckan: Min lilla familj, torpet och gamla lyan i stan. Olyckan: Otrevliga människor, var kommer de ifrån? Övrigt: Rätt nöjd.

redaktionella bloggar

Externa sportbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Externa Kultur & Nöjesbloggar (omfattas inte av UNT:s utgivaransvar)

Fler bloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se - bloggar

Stadsdelsbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

senaste nytt unt.se