• måndag 01 september 2014
Elitettan. Tåget går i dag för Djurgården ... Fotbollsbloggen Fotbollsbloggen
Vädersponsor:

Sanna Graan Östlund

Funbobloggen

Sanna Graan Östlund bloggar om vad som händer i området Funbo, där hon bor.
Detta är en extern blogg utanför UNT:s utgivaransvar

Bikram yoga

Idag är dottern och hennes lag iväg till Sala för att tävla i voltige. De tävlar imorgon också så då ska jag dit och kolla. Idag har jag softat och städat här hemma i det lilla huset i Funbo. Vi ligger lite efter med städningen då vi är ute och reser en del båda två. De andra två som är hemma brukar inte hinna städa. Antar att det är för att de pluggar läxor för fullt!

På kvällen kom jag äntligen iväg på ett Bikramyoga pass. Det bär emot att åka för jag vet att det är så jobbigt. Men efter passet så mår jag så oerhört  bra och tänker, att detta borde jag göra flera dagar i veckan.

Ni som inte har testat måste göra det. Det är så speciellt, dödligt jobbigt men välgörande för kroppen. Dessutom är lokalerna för detta ändamål så speciella och finns inte överallt så vi ska vara glada över att det finns i Uppsala. Det är bara att köra.

Nu sitter vi här hemma och myser och jag är så behagligt trött i kropp och själ.

 

 

kör väg 282, lördag den 22 september

Den 22 september måste Ni bara ta bilen och åka väg 282 ut mot Funbo, Länna, Almunge, Knutby och Edsbro. Engerade personer har arangerat kulturevenemang  utmed hela vägen. Det ska bli otroligt spännande och roligt! 

Inte helt förvånande är det ju då ett hett tips att stanna till Funbo. Där kommer bl.a Jacke Sjödin att uppträda.

Mer info hittar du här: www.282an.se 

 

 

 

 

 

Götelaborg

Göteborg visar verkligen upp sig från sin bästa sida idag. Solen gassar och det är superhärligt. Är här via jobbet men hinner ändå insupa lite härlig Göteborgs-atmosfär.

Kunde nästan inte hålla mig från att säga "Hallååååå ellerl", när jag skulle handla något.

I Göteborg brukar det ju annars alltid regna och storma, så jag antar att jag har tur.....

Tog en glass i solskenet. Första glassen på hela sommaren, dumt nog!

 

Hästar och hästar....

Dagen idag har bestått av hästar. Fölungar mest faktiskt. Stinas föl skulle få expertbedömningar och jag och dotter hjälpte till. Det är alltid spännande att ge sig på äventyr med föl. ALLT kan hända När man ska göra dem fina, lasta, visa upp, chippa och sen lasta igen. I det stora hela gick allt super och vi var stolta över alla fina hästar. Lille Cartman busade till det när han skulle visas, men man kan ju inte vara för perfekt. 

Det är så härligt att få till en hel hästdag ibland. I kväll kommer jag att somna ovaggat.

Här är Wild Wittra med sin fina mamma. 

Myskväll

Igår och idag tränade jag min första pass i Ashtanga yoga. Det är en lite mer akrobatisk yoga form som är ny för mig. Imorgon ska jag köra ett till pass. Sååå skönt att träna yoga igen!

nu på kvällen fick vi en lånehund som vi myser med. Hon älskar verkligen barnen......

 

Namn: Sanna Graan Östlund Ålder: 42 Bor: Funbo Gör: Mellanchef på en statlig myndighet Familj: Man, dotter, son , ett får och en katt. Gillar: Familjen, djur och natur, vänner, läsa böcker, promenader, resor Gillar inte: Att handla mat Gör om tio år: Reser mer än vad jag gör i dag Bäst med Funbo: Naturen och närheten till sjöarna Sämst med Funbo: Att hastigheten på 282 är 70 km/h genom Funbo och Gunsta samhälle


redaktionella bloggar

Övriga sportbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Externa Kultur & Nöjesbloggar (omfattas inte av UNT:s utgivaransvar)

Fler bloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se - bloggar

Stadsdelsbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se

senaste nytt unt.se