• torsdag 28 augusti 2014
Dags för match High & Low High & Low
Vädersponsor:

Sanna Graan Östlund

Funbobloggen

Sanna Graan Östlund bloggar om vad som händer i området Funbo, där hon bor.
Detta är en extern blogg utanför UNT:s utgivaransvar

Götelaborg

Göteborg visar verkligen upp sig från sin bästa sida idag. Solen gassar och det är superhärligt. Är här via jobbet men hinner ändå insupa lite härlig Göteborgs-atmosfär.

Kunde nästan inte hålla mig från att säga "Hallååååå ellerl", när jag skulle handla något.

I Göteborg brukar det ju annars alltid regna och storma, så jag antar att jag har tur.....

Tog en glass i solskenet. Första glassen på hela sommaren, dumt nog!

 

Hästar och hästar....

Dagen idag har bestått av hästar. Fölungar mest faktiskt. Stinas föl skulle få expertbedömningar och jag och dotter hjälpte till. Det är alltid spännande att ge sig på äventyr med föl. ALLT kan hända När man ska göra dem fina, lasta, visa upp, chippa och sen lasta igen. I det stora hela gick allt super och vi var stolta över alla fina hästar. Lille Cartman busade till det när han skulle visas, men man kan ju inte vara för perfekt. 

Det är så härligt att få till en hel hästdag ibland. I kväll kommer jag att somna ovaggat.

Här är Wild Wittra med sin fina mamma. 

Myskväll

Igår och idag tränade jag min första pass i Ashtanga yoga. Det är en lite mer akrobatisk yoga form som är ny för mig. Imorgon ska jag köra ett till pass. Sååå skönt att träna yoga igen!

nu på kvällen fick vi en lånehund som vi myser med. Hon älskar verkligen barnen......

 

Sent ska syndaren vakna!

Ett under har skett!!! Min syrra har skaffat facebook! Tänk att jag som lillasyster alltid ligger steget före......

 

För övrigt är jag arg på en katt som har strukit omkring här i vår dunge och tuggar sönder vår katt. Har fått höra att katten inte är kastrerad och därför slåss han. Hoppas ägarna ordnar det snarast, annars får väl jag göra det. Har ju en del idéer faktiskt! Ingen katt sliter sönder min katt ostraffat!

Jag blir glad för ett penntroll

När jag var liten fanns små penntrollatt sätta på sin penna. De var sååå söta! Min man brukar referera vissa personer till penntroll. Tex tycker han att Nanne Grönvall ser ut som ett.

Snacka om att jag blev glad idag när jag handlade skolgrejer tillsammans med min dotter och hittade små penntroll stå där. Jag var ju självklart tvungen att köpa ett och jag är såååå lycklig för mitt lilla penntroll.

PS. Eftersom jag tycker om att skryta så vill jag gärna berätta att jag även idag cyklade till och från jobbet. Har jag nämnt att det är 14 km enkel resa????

Namn: Sanna Graan Östlund Ålder: 42 Bor: Funbo Gör: Mellanchef på en statlig myndighet Familj: Man, dotter, son , ett får och en katt. Gillar: Familjen, djur och natur, vänner, läsa böcker, promenader, resor Gillar inte: Att handla mat Gör om tio år: Reser mer än vad jag gör i dag Bäst med Funbo: Naturen och närheten till sjöarna Sämst med Funbo: Att hastigheten på 282 är 70 km/h genom Funbo och Gunsta samhälle


redaktionella bloggar

Övriga sportbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Externa Kultur & Nöjesbloggar (omfattas inte av UNT:s utgivaransvar)

Fler bloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se - bloggar

Stadsdelsbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se

senaste nytt unt.se