• lördag 30 augusti 2014
Spelarbetyg Sirius-Landskrona 1-1 Fotbollsbloggen Fotbollsbloggen
Vädersponsor:

Vedrana Ilic

Hundbloggen

Vedrana Ilic i Uppsala har nyligen blivit med valp. Här på unt.se/hundbloggen berättar hon om livet med bostonterriern Rocky.

Solarium

Så fort jag vänder mig om så hoppar Rocky upp i sängen.. Visst kan hundar ha ADHD? Jag ska låta Rocky gå på hunddagis några gånger för att få vara med andra hundar oftare.

E-postinlägg

För några månader sedan skrev jag ett inlägg om hur det slutade med uppfödaren och alla papper. Det tog ett tag att få hem stamtavlan och få allt registrerat men i slutändan löste sig allt. Jag fick tag på de rätta personerna och alla pappet hamnade på rätt plats. Det är så himla irriterande när en person inte håller vad de lovar. Jälvklart kan det komma problem men då hör man av sig och meddelar ändringarna, inte ignorerar man sina valpköpare!!! Jag va nära på att åka ner till Älmhult så arg som jag va men vad skulle det hjälpt..

Liten men stor

Min lilla kille är så stark. Han har redan glömt att han är skadad. Såret läker fint och Rocky mår bra. Aldrig kul nör sådant händer även om det inte är allvarligt eller farligt. Igår träffade vi en vovve på promenaden och Rocky va lika nyfiken som förr, inte alls rädd.

E-postinlägg

Minst 5 gånger i veckan blir det långpromenad med Rocky runt Årsta och Salabacke. Det kommer bli en fin tradition. 45 min - 1h ungefär. Rocky får inte många långpromenader utan det är flera kortare promenader under dagen så det här blir grymt för oss båda.
Namn: Vedrana Ilic
Ålder: Född 1989
Bor: Årsta
Gör: Uppfostrar vovven, studerar strategisk försäljning, jobbar på krogen, söker jobb.
Gillar: Självklart att vara med vovven, umgås med familjen, äta mat, jobba, bra service, inredning.
Ogillar: Att jag inte gör det jag borde göra, att inte ha något att göra, att ha alldeles för mycket att göra.redaktionella bloggar

Övriga sportbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Externa Kultur & Nöjesbloggar (omfattas inte av UNT:s utgivaransvar)

Fler bloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se - bloggar

Stadsdelsbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se

senaste nytt unt.se