• måndag 28 juli 2014
Vädersponsor:

Björn Hultén (Bojje)

Träning och hälsa

Björn gillar att röra på sig, helst utomhus. Paddla, fjällvandra, springa, simma, cykla och åka skidor, både utför och i längdspåret. Under 2013 genomförde Björn fjorton motionslopp inklusive "En Svensk Klassiker". Det stora målet för 2014 är Ironman Kalmar den 16 augusti. Ett fullängdstriathlon som kräver sin förberedelse.  
  

TILLBAKA TILL UNT.SE/SPORT

Åland

Nä, ska inte åka buss. Väntar på pickup för vidare färd mot Åland och Havsvidden. Jag och Micke ska reka inför multisportresan i höst. 

Det lilla föremålet till vänster om ryggsäcken är min kaffebalja, om du funderade över det alltså! 

Det här blir kanon! 

Piggelin

När den här bilden togs var jag pigg. Det var jag inte i går. 8000 meter i Sverigevärmen knäckte. I Kalmar ska jag springa en distans på 42 000. Får hoppas det INTE är lika varmt då. 

Över ån efter vattenStorvad är bra, faktiskt oerhört bra för att vara så stadsnära. Nu har kommunen även byggt en bro som förbinder grässlänterna mellan varandra. Varför de gjort så är iofs lite konstigt, möjligen är det ett sätt att handikappanpassa? 

Fast det är inte det som upptar tankeverksamheten under årets varmaste Uppsaladag. Nu badar jag Fyrisån igen, på sitt sätt skönt att vara hemma från Gran Canaria. Fast nu ljuger jag nog lite. 

Noll cykelform

Kommer inte ihåg när jag cyklade senast, inte bra. Den 16 augusti närmar sig snabbt. Cykelturen på Ironman Kalmar är 18 mil. Borde verkligen ut på landsvägen och nöta mil. Fast det går ju inte, är fortfarande på GC.

Skriver det här till mig själv efter att jag mött massor av bergscyklister. Ångest!  

 

Vamos a la playa

Mycket beach just nu. Trettiogradervarmt, 30 grader. Du förstår att jag trivs. Har dykt och snorklat, Adam är som fisk, dessutom kan han tryckutjämna och blåsa ut vattnet från snorkeln efter turen hos firrarna under vattnet. 

Bara två dagar kvar nu. Jobbar igen på torsdag. Nej, vi är inte ensamma på playan. 

Favoritlopp: Stockholm Triathlon och Tjurruset. Trevligaste utomhusaktivitet: Fjällvandra eller paddla på spegelblankt vatten. Samlar på: Diverse träningsgrejor och outdoorprylar. Bästa egenskap: Envis. Sämsta egenskap: Alldeles för envis Träningsförebild: Medelmotionären.


Favoritcitat: "Pain is temporaryQuitting lasts forever". 

redaktionella bloggar

Övriga sportbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Externa Kultur & Nöjesbloggar (omfattas inte av UNT:s utgivaransvar)

Fler bloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se - bloggar

Stadsdelsbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se

senaste nytt unt.se