• söndag 11 december 2016
  • Familjeannonser
  • Grannar
  • Lokusjobb
  • Lokus
  • Grannar
  • Uppsala Vimmel
  • Evenemangsguiden
  • Uppgång.se
Matchtipsen – 11/12! Holmgrens innebandy Holmgrens innebandy
Vädersponsor:

Frida Norén

Morsan Norén på vift

Frida bloggar om inredning, lilla familjen, torpet, loppisfynden och livet i allmänhet.
Detta är en extern blogg utanför UNT:s utgivaransvar

bloglovin

Videoblogg?

Fick en idé från en kompis, hon tyckte jag ska börja videoblogga istället. Man behöver bara några sekunder och får sagt allt man vill - jag tror hon mest var inne på att jag typ ska blogga från duschen och komma med sanningar om småbarnslivet. typ - Hej, nu duschar jag, det är fem dagar sedan sist. men jag har inte hunnit. Och idag blev det falukorv till lördagsmiddag. Det var min kompis Camila som hade det som förslag. Hon gillar när jag gör röster när jag berättar om olika saker som hänt och udda personer jag träffat, och glömda historior från mitt tidigare liv, som hon gärna påminner mig om. Kanske har hon en poäng i att det skulle bli kul. Men jag känner på mig att det enda som blir kul är att kolla på mitt gråblå ansikte och ögonen som halvt fallit ner.

Mäklarbilderna på lyan, nu ska vi sälja. tror jag.

Funderar på att sälja lyan, så vet man lite vad man har att shoppa hus för. David Wallin på Länsfast håller i trådarna. Bilder är tagna i alla fall så får vi se hur vi går till väga. Precis när man börjar komma i ordning så är längtan efter en egen trädgård för stor. Vi har ju ganska stor trädgård på Dalgatan dock, men jag vill bestämma själv över min berså och mina tomatodlingar.

Får aldrig nog av moln

Fick finaste mobilen till Hildings rum av @missevert, (går att beställa på insta) det är verrkligen ett eveghetsprojekt att hålla barnrummet i trim. 

Punktmarkering

Det är så fint i vår trädgård nu, äppelblom och snart pioner. Vi är ute och leker mest hela tiden, kul att stoppa allt i munnen

tycker Hille och jag måste punktmarkera hårt. Skönare än att vara inne och han gräver i kakelugnen dock. Eller leker med toaborsten, eller kryper in i diskmaskinen...

Shoppingtips!

 Tips på fin UV-dräkt! Kommer från Mini Rodini, favvomärket. Eco-vänligt och alldeles underbart!

Håller också koll på banan-linnet som kommer till Lindex inom kort! Så fint!


E-post: fridafrilans@gmail.com Ålder: 32. Är: Mammaledig pysslare, krönikör, loppisfyndare. Bra på: Laga mat, känna mig nöjd. Dålig på: Hålla reda på viktiga papper. Lyckan: Min lilla familj, torpet och gamla lyan i stan. Olyckan: Otrevliga människor, var kommer de ifrån? Övrigt: Rätt nöjd.

redaktionella bloggar

Externa sportbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Header Torget

Externa Kultur & Nöjesbloggar (omfattas inte av UNT:s utgivaransvar)

Fler bloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se - bloggar

Stadsdelsbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

senaste nytt unt.se