Publicerad: 2012-04-28 09:15, senaste uppdaterad: 2012-04-29 10:04
Läs upp

Skjuten man inte känd av polis

Polisen hade på söndagsförmiddagen inte gripit någon misstänkt för skottlossningen mot en man i Enköping. Mannen sköts i ena skinkan.

Det var vid tvåtiden natten till lördagen som polisen fick ett tips om att en man skulle vara skjuten. Efter en tids letande kunde polisen hitta mannen vid Verkmästaregatan i Enköping. Mannen, som är i 40-årsåldern, fördes till sjukhus där man konstaterade att han blivit skjuten i ena skinkan och att kulan ska ha splittrats, vilket innebär att skottskadan bedömdes som allvarlig. Enligt polisen har mannen opererats vid Akademiska sjukhuset, men ännu på söndagsförmiddagen hade han inte kunnat förhöras.

Polisen utreder nu vad som kan ha hänt. Man knackar dörr och har även vittnen att förhöra.
- Vi vet väldigt lite just nu. Bland annat ska vi förhöra personer om sådant som ska ha skett tidigare under kvällen som vi i nuläget inte vet om det har med det här att göra, säger Nina Dahlström, vakthavande befäl vid Uppsala polisen.

Den skottskadade mannen är enligt uppgift inte tidigare känd av polisen. Händelsen utreds som försök till dråp alternativt försök till mord.

Av: unt.se

öppningen av hjulstabron

MEST KOMMENTERAT PÅ UNT.SE/ENKOPING

Enköping idag

Temperatur:
Vindstyrka: m/s
» Vädret

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


 

     

Kontakta redaktionen

Nyhetschef
018-478 15 80
E-post: enkoping@unt.se

 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »