Publicerad: 2013-02-03 11:00, senaste uppdaterad: 2013-02-03 11:02
Läs upp

Danny grät ut hos mamma före sändningen

Danny Saucedo var ordentligt nervös inför Melodifestivalens första deltävling. En timme före sändningen brast det. För att lugna nerverna ringde han sin mamma och lät tårarna flöda.

Danny Saucedos nerver ställde till det för honom under Melodifestivalens första deltävling. Vid ett tillfälle låste det sig sig för Danny som hakade upp sig och fick göra flera försök innan han lyckades stamma fram ordet "digital".

-Det var framförallt en gång som jag hakade upp mig, men nu har jag lärt mig att det heter digital och inte digi-digi-digital, säger Danny direkt efter sändningen.

Stjärnan har uppträtt i tävlingen tre gånger, men gjorde debut som programledare under lördagens direktsändning. På fredagens genrep stakade sig Danny Saucedo flera gånger när han läste från sina manuskort.

Obehagligt för Danny

Inför lördagens tävling var han så skärrad att han behövde stöd för att lugna nerverna. En timme före sändningens start slog Danny numret till sin mamma.

-Jag var riktigt nervös i dag. Det här händer aldrig mig men jag var tvungen att ringa min mamma och gråta ut. Jag har varit gråtmild hela dagen för att jag skulle göra något som är lite obehagligt för mig. Jag ringde mamma och bara "hjälp", säger han när TT Spektra träffar honom på efterfesten i Karlskrona.

Trots att Saucedo stakade sig var Melodifestivalens huvudproducent Christer Björkman nöjd med sina programledare.

-Jag tycker att de är fantastiska. Han stakade sig lite en gång på en och en halv timme. Det gör alla första gången. Vem som helst skulle ha varit väldigt nöjd med det, säger han.
Av: TT Spektra

Arne Wiig, teologie doktor, konstkännare och symbolforskare har skapat en utställning på Salsta slott. Bild: Lena Köster
Foto: Lena KösterArne Wiig, teologie doktor, konstkännare och symbolforskare har skapat en utställning på Salsta slott.

Mannen som gjorde ett experiment

Snapsvisan har en lång tradition i Sverige, inte minst i Uppsala.  Bild: Hasse Holmberg / TT
Foto: Hasse Holmberg / TTSnapsvisan har en lång tradition i Sverige, inte minst i Uppsala.

Sjung hopp fadderallan... skriv!

film
film
En ung receptionist lever i ett destruktivt förhållande och blir attackerad på jobbet. I "A touch of sin" skildras hur några hårt pressade individer, på botten i det snabbt förändrade Kina, tar till våld. Bild: Folkets Bio
Foto: Folkets BioI "A touch of sin" skildras några hårt pressade individer.

Röda Kina i svart skildring

 


 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »