Liselotte Forslin startar påskbrunchen med mangomimosa.  Bild: Patrik Lundin
Foto: Patrik LundinLiselotte Forslin startar påskbrunchen med mangomimosa.

Satsa på en smarrig påskbrunch

mat & dryck
MAT & DRYCK
mat & dryck
Jan Wandeby gillar att laga mängder av mat för stora sällskap.  Bild: Tomas Lundin
Foto: Tomas LundinJan Wandeby gillar att laga mängder av mat för stora sällskap.

Avkoppling för mångsysslaren

Vad har du helst på våfflan?
mat & dryck
fettisdagen
Ska du äta semla i dag?
mat & dryck
Använder du margarin eller äkta smör?
24UNT KOCKKAMPEN
Frida har två receptvarianter på chiapudding, ett med proteinoulver och ett utan.
Bild: Emma Eriksson
Foto: Emma ErikssonFrida har två receptvarianter på chiapudding, ett med proteinoulver och ett utan.

Frida Harjus recept för vältränade

3030635_preview.jpg?1394262429345_

24UNT: Tack för maten

Martin Andersson lagar kalvfrikadeller hemma hos Sofie Skaränger.

Här hittar du recepten till Tack för maten


 

Nyheter

Kultur & Nöje

Sport

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »