Lax i foliepaket Lyssna 800 g fin laxfilé eller annan fisk, till exempel kummel, röding eller långa1 stor eller 2 mindre morötter1/2 rotselleri1 mellanstor purjolök1 lime, skalet och saften8 msk smörsalt och vitpeppar 09:59 | 2009-06-03 Var och en får ett litet paket på tallriken, missa inte minen på gästerna när de öppnar och känner den underbara doften. Går även bra att göra med andra sorters fiskar. 1. Skär morötterna, sellerin och purjon i tunna stavar.2. Lägg upp 4 folieark cirka 30x30 cm och lägg grönsakerna därpå. Lägg på fiskfiléerna och pressa över lime. Strö över limeskal, salt, peppar och smör.3. Vik ihop paketen noga och lägg dem på grillen. På cirka 1015 minuter är de klara. Servera genast med nykokt potatis och ett gott bröd.Tonfisk på grillen med ljummen potatissalladTänk på att inte grilla tonfisken för länge, den ska vara röd i mitten. Byt ut den röda mot grön pesto om så önskas, och det är ju ännu godare om man gör peston själv. ++grilla fisk Mer i ämnet 2009-06-04 Fina fisken på grillen 2009-06-04 Grillad tonfisk och potatissallad 2009-06-04 Marinerade grillade tigerräkor