Okänd eller ogiltig artikel

Liselotte Forslin startar påskbrunchen med mangomimosa.  Bild: Patrik Lundin
Foto: Patrik LundinLiselotte Forslin startar påskbrunchen med mangomimosa.

Satsa på en smarrig påskbrunch

mat & dryck
MAT & DRYCK
mat & dryck
Jan Wandeby gillar att laga mängder av mat för stora sällskap.  Bild: Tomas Lundin
Foto: Tomas LundinJan Wandeby gillar att laga mängder av mat för stora sällskap.

Avkoppling för mångsysslaren

Vad har du helst på våfflan?
mat & dryck
fettisdagen
Ska du äta semla i dag?
mat & dryck
Använder du margarin eller äkta smör?
24UNT KOCKKAMPEN
Frida har två receptvarianter på chiapudding, ett med proteinoulver och ett utan.
Bild: Emma Eriksson
Foto: Emma ErikssonFrida har två receptvarianter på chiapudding, ett med proteinoulver och ett utan.

Frida Harjus recept för vältränade

3030635_preview.jpg?1394262429345_

24UNT: Tack för maten

Martin Andersson lagar kalvfrikadeller hemma hos Sofie Skaränger.

Här hittar du recepten till Tack för maten


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »