Annonssamarbete med HSB Uppsala

Säljstart för Luthagen Strand 2: ”Ett riktigt njut-av-livet-boende”

Den 10 april startade HSB försäljningen av nyproducerade bostadsrätter i populära Luthagen. Attraktiva bostäder av hög kvalitet med närhet till allt som staden har att erbjuda. ”Det är en unik möjlighet att bo i en nyproducerad bostad i ett gammalt område”, säger mäklaren Ulrika Lööf.

Projektets två etagelägenheter blir bland Uppsalas största lägenheter. Här får du känslan av att bo i hus med braskamin, spiraltrappa som tar dig mellan våningarna och dubbla terrasser som du når via stora skjutpartier.

Projektets två etagelägenheter blir bland Uppsalas största lägenheter. Här får du känslan av att bo i hus med braskamin, spiraltrappa som tar dig mellan våningarna och dubbla terrasser som du når via stora skjutpartier.

Foto: Soul Visuals

Native2024-03-25 04:00
Detta är ett annonssamarbete.

Luthagen Strand 2 omfattar totalt 64 lägenheter i varierande storlekar, från välplanerade ettor till rymliga etagevåningar med sex rum och kök. Här bor du centralt, alldeles intill Uppsalas stolthet Fyrisån, med utsikt över Luthagens takåsar och domkyrkotorn.

– Läget är oslagbart! Du får närhet till naturen och stadskärnan med kultur, nöje och shopping – allt som staden har att erbjuda. Det är en unik möjlighet att bo i en nyproducerad bostad i ett gammalt område, säger mäklaren Ulrika Lööf. 

undefined
Grundstandarden i lägenheterna är hög och köparen kan göra många kostnadsfria val. ”Mycket av det vi annars har som tillval ingår i standard här”, säger inredningsansvarige Anette Olsson.

Bostäderna byggs längs Luthagsesplanaden och utgör den sista pusselbiten för att göra gatan komplett. Intill ligger Luthagen Strand som färdigställs under året och de båda föreningarna kommer att bindas samman av en stor innergård. 

– Den gemensamma innergården kommer att rymma sittplatser, lekytor för barn, ett förråd för kanoter och ett inglasat växthus för de boende. I anslutning kommer föreningens gemensamma relaxavdelning med bastu att finnas, berättar Annette Andersson, säljansvarig på HSB. 

Huset kommer att bestå av sju våningsplan där de större lägenheterna är placerade på de övre våningarna. Högst upp byggs två etagelägenheter på 184 respektive 186 kvadratmeter, bland de största lägenheterna i hela Uppsala. 

undefined
Lägenheterna i Lurhagen Strand 2 är välplanerade med olika planlösningar. Här finns allt från välplanerade ettor till rymliga etagevåningar med sex rum och kök.

– Det är ett premiumprojekt med rymliga, ljusa och välplanerade lägenheter i olika planlösningar. Något unikt är att många våningsplan får lägenheter med extra takhöjd och inredningsstandarden är otroligt hög, säger Ulrika Lööf.

Helintegrerade vitvaror ingår i samtliga kök och badrummen är utrustade med vägghängd toalett och takdusch eller badkar i komposit. Inredningen är anpassad efter varje specifik lägenhets yta. Många lägenheter får köksö med häll och ho, vinkyl och frihängande fläkt, flera lägenheter får även egen bastu. 

undefined
Anette Olsson (till vänster), inredningsansvarig på HSB tillsammans med mäklaren Ulrika Lööf. Infälld i bild syns säljansvarige Annette Andersson, HSB.

– Det är ett unikt projekt där mycket av det vi annars har som tillval ingår i standard. I alla rum kommer köparen att kunna göra kostnadsfria val som färger på luckor, olika bänkskivor, kakel och klinker, berättar inredningsansvarige Anette Olsson och fortsätter:

– Ytterligare tillval finns såklart för den som vill kunna designa sin egen lägenhet. Det är ett fantastiskt projekt där jag som inredare verkligen har fått frossa i alla detaljer.

undefined
Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats, många lägenheter har två balkonger, i olika väderstreck vilket gör det möjligt att njuta av både morgon- och kvällssol.

Många av lägenheterna har extra högt i tak och all inredning är anpassad därefter, som kökshöjden, innerdörrar och fönster. De två etagelägenheterna får en huskänsla med braskamin, spiraltrappa och dubbla terrasser.

– Projektet är verkligen skräddarsytt, varje detalj är noga genomtänkt. Det är skapat med hjärtat – ett riktigt njut-av-livet-boende, säger Ulrika Lööf.

Samtliga lägenheter har en generös uteplats eller en balkong, förberedd för inglasning. Parkering kommer att erbjudas till de flesta lägenheter, samtliga med laddmöjlighet. 

– Min känsla är att lägenheterna kommer säljas snabbt, det finns ett stort intresse. Det är sista chansen att köpa nyproduktion i ett cityläge i Luthagen innan området är färdigbyggt, säger Ulrika Lööf.

undefined
Bostäderna byggs längs Luthagsesplanaden och utgör den sista pusselbiten för att göra gatan komplett. ”Det är sista chansen att köpa nyproduktion i ett cityläge i Luthagen”, säger mäklaren Ulrika Lööf.
Luthagen Strand 2

Antal bostäder: 64
Antal rum: 1–6 rum och kök
Boarea: 32,5–186,5 kvm
Inflyttning: Preliminärt sommar/höst 2026

INTRESSEANMÄLAN
Om du är intresserad av en lägenhet i Luthagen Strand 2 kan du lämna intresseanmälan till projektet. HSB:s lägenheter fördelas alltid i första hand efter Bosparpoäng, därefter efter medlemstid och sedan till övriga intresserade. 

FÖRTUR TILL BOSTÄDER
Genom att bospara hos HSB får du både möjlighet att spara pengar till din kontantinsats och förtur till såväl hyresrätter som nybyggda bostadsrätter runt om i Sverige. Läs mer om HSB Bospar här. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på UNT.