Detta premiärår delades två horn ut, därefter skall en bemärkt person varje vår få motta ett hedershorn för sina goda insatser. Anders Wall fick de senaste fällhornen efter tjuren Holger, Loa Falkman dem efter Gunde, därtill var sina diplom. Hornen kommer att hängas på en Wall of Fame i älgparkens kafé och restaurang. Motiveringarna liksom mottagarnas signaturer graveras in på en mässingsskiva. I priset ingår också en exklusiv specialvisning av älgparken samt lunch.

Anders Wall får hedershornet för sina insatser för att uppmuntra entreprenörskap, Loa Falkman för sin mångsidighet som aktör inom sång och skådespel. Älgparken i Gårdsjö norr om Morgongåva startades år 2007. I fjol besöktes den av 15 000 personer från 125 länder. Parken har numera 13 älgar. Besökarna körs in i den inhägnade parken på en specialbyggd bänkvagn dragen av en traktor och älgarna kommer så nära att de kan klappas.

Under sommarsäsongen har parken tre anställda. Sedan några år tillbaka visas älgarna också på vintern och i kombination med julbord och besök på gårdens tomteutställning. Parkägaren Leif Lindh har bland annat fått internationell tv att filma när han badar tillsammans älgarna. Den senaste idén, att fästa en stor reklamskylt för älgparken på silon i Heby fick emellertid avslag i första rundan.