Efter en bakgrund i restaurangnäringen i London och i IT-branschen i Sverige gjorde passionen för mat och smaker att paret Phillip och Alice Brough för ett år sedan bestämde sig för att satsa fullt ut i sitt nystartade cateringföretag. I måndags togs nästa steg när World Tree Catering flyttade in i egna lokaler mitt i centrala Tärnsjö.

– Tidigare har vi lagat all mat i vår Food Truck, som är på knappt 20 kvadratmeter, så flytten in i 100 kvadratmeter arbetsyta, som vi rustat och inrett med välutrustat kök, ger oss förstås helt andra möjligheter, berättar Phillip Brough.

Själv är han engelsman medan hustrun kommer från Portugal. På frågan vilken typ av mat de själva brinner för går åsikterna något isär.

Artikelbild

| Smakprov. Phillip och Alice Brough serverade smakprov på sin matlagningskonst vid invigningen av cateringfirman World Tree Caterings nya lokaler i Tärnsjö.

– Min egen favorit är italiensk och medelhavsinspirerad mat, säger Alice Brough.

– Själv kan jag blanda både smaker och olika länders kök. Jag tycker om det franska köket, men också exempelvis cajunmaten från USA, säger Phillip Brough.

Den nya lokalen är framför allt tänkt för tillagning av mat men eventuellt också för framtida temakvällar med maten i centrum.