Rusning till lördagens märkesloppis

Kön ringlade lång utanför Vaksalaskolans matsal på lördagen. Intresset för märkesloppisen överträffade alla förväntningar.

Felix Kåhrström  tycker att det går att hitta många fina kläder på loppisen. "Det är skönt att det är lugnare på herravdelningen", säger han.

Felix Kåhrström tycker att det går att hitta många fina kläder på loppisen. "Det är skönt att det är lugnare på herravdelningen", säger han.

Foto: Johan Heimer

Uppsala2019-11-09 12:16

– Att det här var en bra idé, det visste vi. Men att det skulle vara så här många som kom hade vi inte anat, säger Katja Jahn, en av arrangörerna till märkesloppisen.

Många av kläderna som säljs är helt oanvända.

– Det finns shopaholics som köper grejer som de bara lägger på hyllan och aldrig använder. Det är bra att de kommer till nytta nu, säger Katja Jahn.

Bland hängare och bord är det trångt. Felix Kåhrström står och kikar på byxor bland herrkläderna. Han tycker att det finns många fina kläder att välja på.

– Jag har inte bestämt mig än. Nu är jag inte ute efter en kavaj, men hade jag varit det finns mycket härliga kavajer, säger han.

Kön med potentiella loppiskunder ringlar långt ut på gatan.
Kön med potentiella loppiskunder ringlar långt ut på gatan.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!