Publicerad: 2012-04-14 11:57, senaste uppdaterad: 2012-04-14 17:04
Läs upp
Jan Stanje, Lions club
Foto: Peter Söderlund
Laddar...

Artister klara för Öregrund

Årets program för Öregrundsmåndag är klart. Under fyra sommarkvällar gästar artisterna Ewert Ljusberg, Östen med resten, Cajsa-Stina Åkerström och Svenne Hedlund Öregrund.

Det blir sjunde sommaren i rad som Lions club i Öregrund arrangerar Öregrundsmåndag. Den 9 juli inleds årets program med vissångaren Ewert Ljusberg, Jämtlands president.
– Det här blir bättre och bättre för varje år. Förra året hade vi en publik runt tusen personer, säger Jan Stanje, Lions club Öregrund.

Jan Stanje är nöjd med årets program. Utöver Ewert Ljusberg har Lions skrivit kontrakt med Cajsa-Stina Åkerström, Östen med resten och Svenne Hedlund. Samtidigt har bokningsbolagen börjat ta mer betalt för spelningar, eftersom skivförsäljningen sjunker. En del artister är uppbokade ett år i förväg.

Lions club har därför sett sig tvungen att börja ta betalt för inträdet på Öregrundsmåndag. Jan Stanje medger att en del personer inte gillar det, men påpekar att de betalande får se bra artister till ett lågt pris. Själv började han att jaga artister i oktober förra året.
– En nyhet för i år är att de som köpt biljett i förväg släpps in först. Biljettkassan öppnar en halvtimme senare, säger Jan Stanje.

Överskottet som Lions club får in genom biljetförsäljningen går till Läkare utan gränser. Jan Stanje framhåller att organisation har låga administrativa avgifter och att man som givare med säkerhet vet att pengarna går till rätt ändamål.

Av: Peter Söderlund peter.soderlund@unt.se

östhammarsmordet
Evelina Gustavsson, Lukas Waglgren och Isabell Eriksson hängde upp sitt egentillverkade påskpynt. Bild: Magdalena Prevéus
Foto: Magdalena PrevéusEvelina Gustavsson, Lukas Waglgren och Isabell Eriksson.

Förskola klädde påskbjörken

På tisdagen uppträder J.E.M i Gimo. Därifrån kommer bandmedlemmen Elli Flemström.  Bild: Model house
Foto: Model house På tisdagen uppträder J.E.M i Gimo. Därifrån kommer bandmedlemmen Elli Flemström.

Musikveckans artister klara

matens pris del 2

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


Kontakta redaktionen

Nyhetschef: 018-478 15 80
E-post: osthammar@unt.se

                                               Fler telefonnummer

 

     

 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »