Publicerad: 2011-09-19 14:47, senaste uppdaterad: 2012-04-26 14:04
Läs upp
Laddar...

Mamman misstänks för mord

Mamman till de två pojkar som på måndagen hittades döda i vattnet vid Munkholmen i Sigtuna, har anhållits misstänkt för mord.

 

Polisen bekräftade vid  15.45-tiden på måndagseftermiddagen att de två kroppar som hittats i vattnet vid Munkholmen i Sigtuna är de två pojkar som anmäldes saknade vid 22-tiden på söndagskvällen och att en familjemedlem har anhållits misstänkt för mord.
- Vi säger inte vem det är som sitter anhållen, säger Stefan Marcopoulus, presstalesman vid Norrortspolisen.
Enligt Tidningarnas Telegrambyrå, TT, är det mamman som är anhållen.

Larmet om pojkarna kom till polisen strax efter klockan 22-tiden på söndagen.
- Pappan ringde larmcentralen och anmälde pojkarna som försvunna eftersom han inte kunde få ut ut mamman vad som hänt eller var de var, säger han.

Den första kroppen
hittades av Kustbevakningens dykare strax före klockan tolv och den andra strax före klockan 15 ungefär vid samma plats, enligt UNT:s utsända reporter.

Familjen är hemmahörande i Sigtuna och det fanns under måndagskvällen inga uppgifter om föräldrarna är kända av polis sedan tidigare.

Sigtuna kommuns krishantering kopplades in under gårdagskvällen. Personal från kommunens krishanteringsgrupp mötte upp sörjande människor på platsen vid Munkholmen dit många sökt sig för att tända ljus och lägga ned blommor.

Av: TT/UNT

4063297_.JPG?1397419117391_
Foto: Johan WibergJimmy Karlsson var poängbäst när Skånela kvalvann.

Drömstart för Skånela

MEST KOMMENTERAT PÅ UNT.SE/SIGTUNA

Kontakta redaktionen

Nyhetschef
018-478 15 80
E-post: marsta@unt.se

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


 

     

 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »