Publicerad: 2013-01-31 17:07, senaste uppdaterad: 2013-02-01 11:02
Läs upp

Rättegång om brevlådebedrägeri

På fredagen inleds rättegången mot den 42-årige man bosatt i Sigtuna som misstänks förs ett stort antal bedrägerier och bedrägeriförsök.

Mannen, som sedan mitten av november har suttit häktad misstänkt för ett stort antal bedrägerier och bedrägeriförsök med hjälp av person- och kontouppgifter, har nu lämnat en redogörelse för hur han anser att bedrägerierna genomförts.

Mannen har nekat till alla anklagelser som riktats mot honom. Fram till i fredags förra veckan lämnade han inga förklaringar till hur varor som beställts och betalats i andras namn kunnat hittas i hans hem, eller varför han vid flera tillfällen iakttagits vid brevlådor ur vilka det stulits brev och försändelser.

Mannens förklaringar vid förhöret i fredags där han också pekade ut en av målsägarna som misstänkt gärningsman, gjorde att åklagaren i målet sköt upp rättegången som skulle ha inletts i tisdags. I stället kommer rättegången nu att starta på fredagen, och beräknas pågå även en dag nästa vecka.

Av: Lotta Lille lotta.lille@unt.se

4063297_.JPG?1397419117391_
Foto: Johan WibergJimmy Karlsson var poängbäst när Skånela kvalvann.

Drömstart för Skånela

MEST KOMMENTERAT PÅ UNT.SE/SIGTUNA

Kontakta redaktionen

Nyhetschef
018-478 15 80
E-post: marsta@unt.se

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."


 

     

 


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »