Bara formaliteter återstår och en presskonferens ska hållas under dagen, skriver BBC.

Beckham, 37, har varit utan klubb sedan han lämnade LA Galaxy i december och har tränat med Premier League-laget Arsenal.

Så sent som i slutet av december sade PSG:s tränare Carlo Ancelotti att laget inte tänkte värva fler spelare under transferfönstrets öppettid i januari.

Artikelbild

| Soccer player David Beckham watches the Los Angeles Lakers play the Orlando Magic NBA basketball game, Sunday, Dec. 2, 2012, in Los Angeles. The Magic won 113-103. (AP Photo/Mark J. Terrill)

"Tränarstaben tycker att laget är väldigt bra och konkurrenskraftigt", sade Ancelotti som också underströk att PSG inte var intresserat av att skriva kontrakt med David Beckham.

Enligt PSG:s hemsida håller klubben en presskonferens klockan 17, med sportchefen Leonardo samt ordföranden Nasser al-Khelaifi.

Beckham, som spelat i USA i fem och ett halvt år, har de senaste åren sammankopplats med en rad europeiska storklubbar. Redan i fjol förekom rykten om en flytt till Paris.

Han har tidigare även spelat för Manchester United, Real Madrid och Milan.

Beckham har gjort 115 landskamper för England, där han också var lagkapten i flera år. Förutom framgångar på fotbollsplanen har han även en mycket framgångsrik parallell karriär som modell och modeikon. Tillsammans med sin hustru Victoria, tidigare stjärna i popgruppen Spice Girls, har han förekommit i skvallertidningarna under lång tid.