Det var ett deppigt Sallénlag som lämnade Norrköping på onsdagskvällen. Forwarden Camilla Fagerberg summerade känslorna så här:
- Det kändes verkligen tungt efter matchen. Just nu saknar man ord. Vi får inte vårt spel att stämma alls. Men det stora resultatet beror mer på att vi gjorde en riktigt dålig match än att Norrköping var bra, även om de är ett bra lag. Normalt sett skiljer det inte 50 poäng mellan lagen, sa hon efter matchen.
- Norrköping pressade oss över hela banan, samtidigt som de hade stenkoll i försvaret medan ingenting fungerade för oss, fortsätter hon.

Sallén var dock hyfsat med i inledningen, men sedan gled Norrköping ifrån. Rejält. Och tog en nästan pinsamt enkel seger.
En förklaring till att Sallén inte kunde matcha östgötskorna var avsaknaden av nyckelspelaren Agnes Nordström, som är knäskadad.
- Hon fick en smäll på knät i förra matchen och vilade av säkerhetsskäl, men hon är tillbaka mot Visby, säger Camilla Fagerberg.

Matchen mot Visby blir avgörande för Sallén, om de ska till slutspel eller inte. I dagsläget ligger Visby två poäng bakom, men har en match mindre spelad. Den mot Eos i helgen.
- Vi ska till slutspel alla gånger. Nu har vi en vecka på oss att förbereda oss för Visby-matchen, vilket känns riktigt bra, säger Camilla Fagerberg.
Hur sätter sig en sådan här brakförlust på självförtroendet?
- Det är nog lite olika för olika personer. Själv så kommer jag nog att vara nere ett tag, men bara jag får skrika lite sedan är det helt okej, säger Camilla Fagerberg.