– Det är en av de roligaste matcherna att spela. Iksu spelar en bra innebandy och oftast blir det bättre spel när vi möter bättre lag, säger Siriusanfallaren Klara Molin, som blev en av matchvinnarna i vändningen mot Linköping.

– Jag kände att jag var lite ringrostig, säger hon.

Nu har Molin och Agnes Wiklund, som också gjorde comeback mot Linköping, fått ytterligare några dagars träning och kanske är känslan av ringrostighet borta i kvällens match mot Iksu. Molin har dragits med en axel- och skulderbladsskada.

– Det känns bra i alla fall. Men det är ett bra lag vi möter, som är kända för sin offensiv. Det gäller att börja bra defensivt, säger Molin.

Mot Linköping hamnade Sirius i underläge med 3–0, och en liknande öppning mot Iksu skulle nog innebära att matchen är avgjord.

– Om vi börjar så mot Iksu så kan det stå 10–0, för så bra är dom offensivt.

Sirius inledde säsongen skralt. En del siffermässigt jämna matcher förvisso, men poängen var få. Så kom vändningen när Rönnby utklassades hemma i Ifu Arena, och vändingen mot Linköping, där 0–3 blev 4–3, gav ytterligare en dos självförtroende.

– Vi åker upp för att ta poäng, det gör man alltid. Någon gång ska vi knäcka dem, säger Molin.

Sirius är plötsligt uppe på slutspelsplats, men avståndet upp till femteplacerade Iksu är stort, tio poäng. Umeålaget har för övrigt gjort 71 mål på sina tio matcher och det är alltså ett snitt på över sju mål per match.

Sirius har gjort bara 38 mål, men av dessa har 12 kommit i de två senaste segermatcherna.

Och nu är ju Klara Molin och Agnes Wiklund tillbaka ...