Inledningsvis handlar det om 5 200 biljetter på utvalda sektioner som kommer att säljas till ett något lägre pris fram till 15 januari.

– Vi belönar dig som tidigt väljer att köpa din biljett med rabatterade priser, det kan också vara en perfekt julklapp till den sportintresserade sambon, föräldern eller vännen. Vi har märkt av ett stort intresse från bandypubliken runt om i landet, samt från Uppsalaborna i allmänhet. Vi tror och hoppas på ett fullsatt Studenternas den 17 mars och jag skulle inte vänta för länge på att köpa biljett till matcherna, säger Ola Rosén, projektledare för Bandyfinalerna i Uppsala i ett pressmeddelande.

I våras kom 16 836 åskådare för att se finalerna på Tele2 arena. Till den senaste finalen på Studenternas IP 2012 kom det 19 646 åskådare.

Artikelbild

| Ola Rosén.

Förväntningarna inför återkomsten är höga.

– Vi räknar med en publikkapacitet på runt 20 000. Fotbollsplanen ska byggas om på Studenternas vilket komplicerar vårt läktarbygge lite grann kanske, så det kommer se lite olika ut varje år på arenan, men minimum är 20 000, har Ola Rosén tidigare sagt till UNT.

Dam- och herrfinalerna spelas lördag 17 mars (båda matcherna är inkluderade i biljetten). Damerna spelar sin final klockan 11.00 och herrarna klockan 16.00.

Biljetterna på Tele2 arena kostade mellan 100–645 kronor i våras. Samma prisnivåer gäller på ett ungefär även den här gången på Studenternas IP. Se fakta nedan.