I onsdags höll Sirius Bandy sitt årsmöte och bland annat omvaldes Erik Weiman till ordförande i föreningen. I styrelsen lämnade en person av civila skäl och två andra tillkom.

− Det var en ganska lugn och stillsamt årsmöte och de två personer som kommer in i styrelsen har erfarenhet från att jobba med marknad och sponsring, något som vi behöver kompetens till, säger Erik Weiman.

På årsmötet presenterade styrelsen även sin plan för det kommande året och den innefattar bland annat fortsatt arbete med ekonomin, att klubben ska flytta fram positionerna sportsligt och utveckla ungdomsverksamheten.

– Vi har en bra ungdomsverksamhet redan nu men den behöver bli mer sedd och ännu mer ompysslad än tidigare. Vi vill jobba ännu mer med den och få fram unga spelare som kan ta sig till a-laget. Sedan är inte faran över gällande ekonomin utan vi måste jobba vidare för att säkra det finansiella långsiktigt, säger Erik Weiman.

Hur känns det att få fortsatt förtroende som ordförande?

– Det känns jättebra och är ett kvitto på att styrelsen gör någonting rätt. Om man tar på sig den här typen av uppdrag är det bra om man sitter ett tag och kan få kontinuitet.