Det var efter en löpduell på mittplan som Christer Gustafsson fick ont i ena ljumsken. Mittfältaren slog själv ur bollen till inkast innan han fick bäras ut på bår i den 72:a minuten.

Direkt efter matchen var farhågorna att mittfältaren skulle missa söndagens hemmamatch mot Hammarby på Studenternas IP och under torsdagen bekräftades det efter en undersökning.

− Han kunde knappt gå under förmiddagen så då blir det svårt att spela match. Vi vet inte hur länge han blir borta utan väntar på resultaten från magnetkameraundersökningen, säger Viktor Helander, fysansvarig i Sirius.

Sedan tidigare är Karvan Ahmadi, Ante Eriksson, Ian Sirelius, Ante Björkebaum, Jesper Arvidsson och Johan Eiswohld skadade men förhoppningarna är att de två sistnämnda ska vara tillbaka till söndagens match mot Hammarby.

– "Jeppe" körde på nästan för fullt i tisdags och om han kan göra det igen på nästa träning utan att något bakslag ser det bra ut för honom. För Eiswohld handlar det om att få ned svullnaden, han har varit i väg på behandling och hoppas att det ser bättre ut. Det är svårt att spela när han inte få på sig fotbollsskorna eftersom foten är så stor, säger Viktor Helander.

I onsdagens match mot Östersund hade Sirius sex av sju möjliga avbytare.