– Det är alltid kul att möta Finland och vi vill självklart inte förlora, säger Stenberg och bedyrar att det skulle vara någon motivationsbrist.

Det svenska laget pulvriserade ju det Finländska laget i VM-finalen och vann med förkrossande 11-5 och tog sig högst upp på tronen igen.
– Det vill vi ju hålla fast vid och visa att det inte var någon engångsföreteelse, säger Storvretaforwarden.

Sverige ställer upp med i stort samma trupp som vann VM medan Finland mönstrar en lite ny trupp där bland annat Storvretaduon Mika Kohonen och Hannes Öhman saknas.
– Finland har ju ett litet nytt lag så det blir kul att se vad dom kommer med, säger Stenberg som själv har en imponerande säsong på gång med Europacupvinst och VM-guld redan i bagaget och framöver är det stora målet såklart nytt SM-guld med Storvreta och dessutom har Stenberg öst in poäng.
– Det har varit många delmål under säsongen att toppa sig till, först var det europacupen och sedan VM och så ska man ju hålla en bra nivå i serien också men tycker jag har lyckats hålla en jämn nivå utan några stora dalar, jag har haft ett bra upplägg där jag haft mer tid till fysisk träning vid sidan om innebandyn, förklarar Stenberg som trots den späckade säsongen inte känner sig sliten.
– Nej jag har haft tur och fått små luckor under säsongen så det känns som om jag haft ett helt okej schema, säger den poängstarke forwarden.

Mot Finland spricker nu Stenbergs starka kedja från VM då centern Johan Samuelsson tvingats tacka nej.
– Ja så är det men jag skulle bli förvånad om vi ändrar så mycket förutom det så det blir nog jag och Rasmus Enström och kanske Alexander Rudd som vi haft mellan oss förut då Johan varit borta, avslutar Stenberg som nu tänkt lägga en Finnkampsvinst till säsongens prissamling.