Henrik Stenberg, Rasmus Sundstedt och Joel Kanebjörk blev samtliga målskyttar och bidrog starkt till Finnkampssegern.
- Det har känts bra för alla oss en längre tid och vi är med och bidrar som vi ska, säger centern Joel Kanebjörk.

Finland började piggt men Sverige kom tillbaka och vände på matchen och vann till slut komfortabelt och det nya finländska landslaget kunde inte hota världsmästarna.
- Nej det är en sämre upplaga dom har nu och dom kunde inte alls hota oss, säger Henrik Stenberg som hade en förklaring till den trevande inledningen.
- Vi hade en del nytt i laget och bara en träning i benen tillsammans så det tog väl lite tid innan vi kom in i det, säger Stenberg som blev utsedd till matchens lirare och dessutom satte en iskall straff till 1-1.
- Jag kör att alltid samma straff och nu gav målvakten mig bara ett läge och det var att dra åt vänster och lägga in bollen, säger Stenberg.

Centern Joel Kanebjörk var en annan Storvretaspelare som spelade en helt avgörande roll i segermatchen då han först spelade fram Sundstedt till 4-2 och sedan gjorde själv 5-2 - framspelad av Sundstedt. - Ja det var lite punktering för dom där och det kändes bra, säger Kanebjörk som verkar trivas med lagkompisen Sundstedt.
- Väldigt lätt att lira med honom han är en grym spelare, berömmer Kanebjörk som dock inte heller var så imponerad av Finlands lag.
- Nja, de hade ett bättre bolltempo än tidigare men sämre mental styrka än de gamla grabbarna och det kändes relativt lugnt så fort vi låg någorlunda rätt i försvaret, vi vinner klart rättvist, säger Kanebjörk.

Nu får Storvretaspelarna ta sig hem och ladda om inför slutspurten i superligan.