Filip Stenmark kommer från Umeålaget Dalen där han spelat i sex säsonger, men de senaste fyra åren har han spelat i Warberg, ett klassiskt lag som åkte ur superligan efter stor dramatik.
Storvreta presenterade Stenmark under torsdagen.
– Jag har haft kontakt med Storvreta sedan i november och det stod egentligen bara mellan Warberg och Storvreta. Jag vill spela för en klubb med ambitioner och som har möjlighet att vinna något. Valet var enkelt, säger Stenmark.

Storvretatränaren Stefan Forsman är mycket nöjd med nyförvärvet.
– Filip har gått lite under radarn. Han gör ett vansinnigt bra jobb på planen, han har ett bra skott och är en stark defensiv spelare med ledaregenskaper.
I Warberg var Stenmark lagkapten och det säger en del om hans personlighet.
– För mig var helhetslösningen väldigt viktig och i slutändan handlade det om att vara kvar i Warberg eller flytta hit. Jag vill spela för en klubb som kan vinna guld och det finns inget annat lag som har de här träningsmöjligheterna och ambitionerna.

Filip Stenmark kommer från Umeå där han studerade på innebandygymnasiet – och en av klasskompisarna var Alexander Rudd.
När Stenmark drar på sig Storvretatröjan som en symbolisk handling så har den nummer sju på ryggen. Men sju lär det inte bli "på riktigt." Han vill ha nummer 12, men inser att han måste vika sig eftersom Henrik Stenberg har den siffran.
– Det kommer att bli elva, säger han.
Men precis då, när han säger elva, så kommer det protester från en person längst bak i rummet:
– Jag har redan signat för nummer elva, bara så att du vet ...
Det är Alexander Rudd som tar bladet från munnen. Elva är upptaget!

Stämningen och den skämtsamma jargongen är med andra på topp när Stenmark presenteras som Storvretas första nyförvärv.
Det är inte bara Rudd som är bekant med Stenmark sedan tidigare. Han känner av naturliga skäl Robin Nilsberth eftersom de båda kommer från Umeå.
– Robin är en god vän och jag har pratat med honom innan jag skrev på, och jag kan säga att han i alla fall inte har snackat ner klubben, säger Stenmark med ett skratt.

Till sist: Stenmark får frågan om han har någon favoritspelare – och svarat kommer oväntat snabbt: Alexander Rudd!
Vem vet, kanske Rudd blir näste spelare att skriva på – om inte Mullsjös Sebastian Palmqvist ("kontakter finns") hinner före.