Vid full tid var ställningen 0-0. Bägge lagen vaskade fram en del farlighet som kunnat resultera i ett segermål. Det krävdes fem straffrundor innan vinnaren var korad. Ida Pettersson blev matchvinnaren för Tierp då hon slog in den avgörande sudden straffen.
- Vi hade vårat division III-lag med i cupen och som var förstärkt med A-lags målvakt Emma Sundström. Nyförvärvet Eva Thomsson ingick också i truppen. Ett skönt avbrott i all träning för tjejerna och kul förstås att vi vann, säger Tierpstränaren Jan-Olov Pettersson.

Månkarbo tog hem segern i herrklassen genom att vinna över Strömsberg 2 i finalen med 1-0. Emil Lindgren blev segerskytt för Månkarbo. Strömsberg deltog i med sitt andra lag som spelar i division VII och består av unga killar. Division V laget Månkarbo mönstrade också en ungdomlig trupp.
- Det var en jämn final som kunnat slut lite hur som helst. Tuffaste matchen för oss var i semifinalen mot Ullfors, där vi gick vidare efter straffar. Tycker annars Rikard Pettersson tillhörde vår genomgående bästa spelare, säger Månkarbotränaren Per Eriksson.

Strömsberg arrangerade Melins Cup, som bestod av totalt sexton lag.