Mest framgångsrika av simmarna var Linnea Björndahl och Alexander Almasi som vardera tog fem guldmedaljer av fem möjliga i sin ålderklass 12 år och yngre. Nästan lika dominant var Jakob Granelli med fyra guldmedaljer och en silvermedalj i den äldsta pojkklassen 17 år och äldre. Fem medaljer lyckades även Malin Burman ta bland flickor 15-16 år, två guldmedaljer och tre silvermedaljer.

Utöver de medaljer som Jakob Granelli tog i den äldsta pojkklassen, plockade US även hem en bronsmedalj på 50 m fjäril och en silvermedalj på 50 bröstsim genom Johan Pettersson och två silvermedaljer på 50 m ryggsim samt 100 medley genom Joacim Westin. I den äldsta damklassen tog Katarina Burman brons på 50 fjäril. I den näst äldsta åldersklassen tog John Bankefors silver på 50 fjäril och Fredrik Nilsson brons på samma distans. John Bankefors tog även silver på 50 ryggsim, där Johan Sundström tog hem guldmedaljen.

På 100 medley blev det silver till Alexander Matkoski och brons till Johan Sundström. På 50 m bröstsim blev ordningen den omvända – silver till Johan Sundström och brons till Alexander Matkoski. I den avslutande grenen 50 m frisim blev det ytterligare en silvermedalj till Alexander och en bronsmedalj till Daniel Steinbock.

Bland flickorna i nästa äldsta åldersklassen tog Malin Burman guld på 100 medley och 50 bröstsim, silver på 50 fjäril, 50 rygg samt 50 fritt. I samma åldersklass tog Saga Söderberg brons på 50 m fjäril samt 100 medley och ytterligare en silvermedalj blev det Sofia Tynelius på 50 bröstsim. I den näst yngsta pojkklassen, 13–14 år, tog William Karlström guld på 50 fjäril, 100 medley, 50 bröstsim samt silver på 50 frisim.

Bland flickorna i samma åldersklass tog US ryggsimsspecialist Linnea Carlsson guld på 50 rygg samt tre bronsmedaljer på 50 fjäril, 100 medley samt 50 m frisim. Dessutom tog US bröstsimsspecialist Julia Norlin hem guldet på 50 bröstsim. I den yngsta flickklassen dominerade US helt och tog hem samtliga femton medaljer. Förutom Linnea Björndahl som vann samtliga distanser, så turades Mina Alpergin, Tova Franzén, och Lovisa Sved om att ta silver- och bronsmedaljerna.

Mina Alpergin tog där hem två silver på 50 frisim och 50 bröstsim samt en bronsmedalj på 50 rygg. Tova Franzén tog silver på 50 fjäril och brons på 100 medley, 50 bröst och 50 fritt. Lovisa Sved tog två silvermedaljer på 100 medley och 50 rygg och en bronsmedalj på 50 fjäril.

Utöver de fem guldmedaljer som Alexander Almasi tog i yngsta pojkklassen fick US även en silvermedalj på 50 fjäril genom Carl Göransson.
– Det är roligt att delta i en tävling som Valloncupen, där simmarna kan fokusera på höga farter. I åldersklassen flickor 13–14 år deltog några av de bästa tjejerna i landet och presterade väldigt bra tider. Jag är väldigt nöjd med simmarna. Vi är inne i en hård träningsperiod och detta gav ett mycket bra svar till utvecklingen för våra simmare, säger US tränare Veronica Carlsson.