- Det har sett bra ut, vi har blivit lite bättre för varje match men det känns ändå som vi går på lite sparlåga, säger tränaren Viktor Matsenius.
Uppland inledde med att slå en av förhandsfavoriterna Örebro med 3-1 och den segern gav ett bra utgångsläge inför fortsättningen.
- Vi trodde Örebro skulle vinna gruppen, men vi fick en bra start mot dom och det var aldrig någon fara, vi var det bättre laget tycker jag, säger Matsenius.

Uppland körde sedan över Västmanland med 5-1 innan Gotland krossades med 18-1.
- Vi har slagit bra lag, förutom Gotland då, och vi ska vinna sex matcher, men vi tar en match i taget, säger Matsenius som är optimistisk inför fortsättningen där Skåne först väntar i kvartsfinalen under lördagen.
- Skåne är stora och fysiska men vi har ett bra lag och har troligen turneringens bästa försvar så vi har bra chans, säger Matsenius.

Damlaget hade lite mer problem i sin grupp där man slutade tvåa efter förlust med 4-1 i sista matchen mot gruppvinnaren Gästrikland. Uppland inledde med att besegra Östergötland med 3-1 innan man slog tillbaka Småland med hela 7-2 efter en grym sista period(4-0).

Efter förlusten mot Gästrikland väntar nu en tuff kvartsfinal mot starka Stockholm som vann sin grupp.