Publicerad: 2012-03-25 13:48, senaste uppdaterad: 2012-03-25 15:03
Läs upp
Fernando Alonso tog en imponerande seger i Malaysia.
Foto: Scanpix
Laddar...

Alonso skrällvann på Sepang

MOTOR. Ferrariföraren Fernando Alonso vann överraskande Malaysias Grand prix i ett lopp som var avbrutet i dryga 50 minuter på grund av regn. På andra plats i F1-loppet kom Saubers Sergio Perez, en riktig storskräll.

Ferrariföraren Fernando Alonso vann överraskande Malaysias Grand prix i Formel 1 i ett lopp som var avbrutet i dryga 50 minuter på grund av regn.

Alonso var överlycklig när han hyllades i depån där de italienska flaggorna vajade. Ferrari har haft problem på träningarna i veckan men det märktes inte när Alonso började tävla.

På andra plats kom Saubers Sergio Perez, en riktig storskräll. Den 22-årige mexikanen har aldrig varit i närheten av prispallen förut.

Av: TT

torsdag 24 april

KRÖNIKA
"Någonting har hänt med Sirius den senaste månaden. Från locket på i alla lägen – om det ens gick att nå någon i ledningen på telefon – till en optimism och framtidstro..
Håkan Lundh om Sirius bandy och Patrik Nilsson.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Nyheter

Kultur & Nöje

Sport

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »