Publicerad: 2013-06-10 11:57, senaste uppdaterad: 2013-06-10 13:06
Läs upp

Bolt tävlar i Malmö 2014

Usain Bolt är klar för friidrottsgalan Malmö Games i augusti nästa år. Kontraktet är skrivet och Bolt ska springa 100 meter, berättade tävlingsledaren Rajne Söderberg vid en presskonferens. Men löparbanorna måste bytas.(TT)

Sprinterstjärnan Usain Bolt är klar för friidrottsgalan Malmö Games nästa år.

-Usain Bolt springer 100 meter här den 19 augusti 2014, säger tävlingsledaren Rajne Söderberg vid en presskonferens i Malmö.

Kontraktet med Bolt är enligt Söderberg redan påskrivet. Galan arrangeras av Malmöklubben MAI, vars tidigare gala lades på is för några år sedan.

Tävlingarna ska hållas på gamla Malmö stadion. Den nuvarande löparbanan är dock 25 år gammal och måste bytas ut om där ska hållas några internationella tävlingar. Hur och när det ska ske är inte klart. Inte heller vem som ska bekosta det.

Av: TT

Fotboll Allsvenskan

Torsdag 17 april

KOMMENTAR
"Jag blir uppriktigt trött. Svenska basketförbundet har ett jättejobb framför sig att rensa upp i denna damm och nu hoppas jag att alla fula fiskar hittas och stängs av."
Mathias Rutegård om den misstänkta spelskandalen i svensk basket. 

KOMMENTAR
"Förbannelsen kvarstår. Tierp Volley kan inte vinna. Frågan är: var det här sista chansen?"
Herman Öberg efter Tierp Volleys förlust borta mot Linköping.

STRYKTIPSET:
Analys och förslag till helgens omgång.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »