Publicerad: 2012-03-29 10:21, senaste uppdaterad: 2012-03-29 10:03
Läs upp

Fälth och Karlsson till HV71

HV71 har värvat två nya spelare. Det är backen Elias Fälth, som spelat för Luleå de senaste två åren, och juniorvärldsmästaren, forwarden William Karlsson, från allsvenska Västerås. Båda har fått tvåårskontrakt. (TT)

HV71 har inlett satsningen inför nästa elitseriesäsong genom att värva två nya spelare. Det är backen Elias Fälth, som spelat för Luleå de senaste två åren, och juniorvärldsmästaren, forwarden William Karlsson, från allsvenska Västerås. Båda har fått tvåårskontrakt.

"Jag går väl under genren spelskicklig back av den offensivare typen. Jag ser fram emot att representera en så anrik toppklubb som HV71", säger Fälth i ett pressmeddelande.

Av: TT

torsdag 24 april

KRÖNIKA
"Någonting har hänt med Sirius den senaste månaden. Från locket på i alla lägen – om det ens gick att nå någon i ledningen på telefon – till en optimism och framtidstro..
Håkan Lundh om Sirius bandy och Patrik Nilsson.

INTERVJU:
Johannes Wohlert går snart in på sin sista vecka i Uppsala Basket efter nästan ett helt liv i klubben.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »