Publicerad: 2012-04-27 11:41, senaste uppdaterad: 2012-04-27 11:04
Läs upp

Florén trea efter stark slutspurt

Golfproffset Oscar Floréns slutspurt tog honom upp på tredje plats efter halva Europatourtävlingen i Incheon i Sydkorea. Han gick på 67 slag på fredagen och är två slag efter ledaren, österrikaren Bernd Wiesberger. (TT)

Golfproffset Oscar Floréns slutspurt tog honom upp på tredje plats efter halva Europatourtävlingen i Incheon i Sydkorea. Han gick på 67 slag på fredagen och är två slag efter ledaren, österrikaren Bernd Wiesberger, och ett slag efter tvåan Marcus Fraser, Australien.

När 27-åringen hade fem hål kvar låg han på par för dagen. Då gjorde han birdies på hål 14, 16 och 17 och en eagle på det sista hålet.

"Jag slog ett hemskt, hemskt utslag på det 14:e hålet, men lyckades ändå få till ett bra slag in på green och knackade i en birdie. Därefter slog jag bara bra slag", sade Florén till tourens hemsida.

Av: TT

Fotboll Allsvenskan

Torsdag 17 april

KOMMENTAR
"Jag blir uppriktigt trött. Svenska basketförbundet har ett jättejobb framför sig att rensa upp i denna damm och nu hoppas jag att alla fula fiskar hittas och stängs av."
Mathias Rutegård om den misstänkta spelskandalen i svensk basket. 

KOMMENTAR
"Förbannelsen kvarstår. Tierp Volley kan inte vinna. Frågan är: var det här sista chansen?"
Herman Öberg efter Tierp Volleys förlust borta mot Linköping.

STRYKTIPSET:
Analys och förslag till helgens omgång.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »