Publicerad: 2013-01-31 17:44, senaste uppdaterad: 2013-01-31 21:01
Läs upp

Hellmyrs och Mossberg redo för spel

Goda nyheter för bandylandslaget och förbundskapten Franco Bergman: Både Daniel Mossberg och Per Hellmyrs kommer spela kvällens match mot Ryssland.(TT)

Goda nyheter för bandylandslaget och förbundskapten Franco Bergman: Både Daniel Mossberg och Per Hellmyrs kommer spela torsdagskvällens VM-match mot Ryssland.

-Hellmyrs kommer byta en del, men det känns bra att kunna ge honom lite speltid, medan Mossbergs lårkaka inte var så farlig. Men får han ont under matchen, får han kliva av. Vi gör inga chansningar i en sån här match, säger Bergman till TT.

Per Hellmyrs missade de två senaste matcherna på grund av magont, medan Mossberg tvingades kliva av matchen mot Norge efter ha fått en lårkaka.

I och med att Finland vann mot Norge med 10-2 är det nu helt klart att förloraren av Sverige-Ryssland får möta Kazakstan i semifinal medan vinnaren möter Finland.

Norge spelar mot Vitryssland i en nedflyttningsmatch på lördag.

Av: TT

Fotboll Allsvenskan

Torsdag 17 april

KOMMENTAR
"Jag blir uppriktigt trött. Svenska basketförbundet har ett jättejobb framför sig att rensa upp i denna damm och nu hoppas jag att alla fula fiskar hittas och stängs av."
Mathias Rutegård om den misstänkta spelskandalen i svensk basket. 

KOMMENTAR
"Förbannelsen kvarstår. Tierp Volley kan inte vinna. Frågan är: var det här sista chansen?"
Herman Öberg efter Tierp Volleys förlust borta mot Linköping.

STRYKTIPSET:
Analys och förslag till helgens omgång.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Nyheter

Kultur & Nöje

Sport

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »