Publicerad: 2013-02-03 17:35, senaste uppdaterad: 2013-02-03 22:02
Läs upp

Juventus vann utan tränaren

Juventus utökade ledningen i italienska serie A efter 2-1-seger mot Chievo. Alessandro Matri sköt in ledningsmålet på volley efter att Vidal spelat fram. Inter har det fortsatt tungt. I dag förlust mot Siena, 1-3.(TT)

Juventus utökade ledningen i italienska fotbollsligan serie A efter 2-1-seger mot Chievo.

Alessandro Matri sköt in ledningsmålet på volley efter att Vidal spelat fram. Juventus klarade sig där med bra utan huvudtränaren Antonio Conte som var avstängd efter att ha protesterat mot domaren i förra omgången mot Genoa.

Det var en viktig seger för Turin-laget som tappade poäng mot just Genoa (1-1) och har Napoli hack i häl i toppen av tabellen.

Juventus leder ligan tre poäng före Napoli.

Inter fortsätter att ha det tufft. På söndagen förlorade man mot Siena med 1-3. Inter har nu bara vunnit en av sina sju senaste serie A-matcher.

Andreas Granqvists Genoa segrade mot Lazio, 3-2. Det avgörande målet gjordes av Marco Rigoni i den femte tilläggsminuten.

Av: TT

torsdag 24 april

KRÖNIKA
"Någonting har hänt med Sirius den senaste månaden. Från locket på i alla lägen – om det ens gick att nå någon i ledningen på telefon – till en optimism och framtidstro..
Håkan Lundh om Sirius bandy och Patrik Nilsson.

INTERVJU:
Johannes Wohlert går snart in på sin sista vecka i Uppsala Basket efter nästan ett helt liv i klubben.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »