Publicerad: 2013-02-03 16:56, senaste uppdaterad: 2013-02-03 23:02
Läs upp

Lyon tappar i toppen

Lyon förlorade överraskande mot Ajaccio på bortaplan med 1-3 i den franska ligafotbollen i dag. Andraplacerade Lyon tappar därmed mark gentemot Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain, som nu leder ligan med tre poängs marginal.(TT)

Lyon förlorade överraskande mot Ajaccio på bortaplan med 1-3 i den franska ligafotbollen på söndagen

Det var Lyon som tog ledningen i matchen, Alexandre Lacazette i den 53:e minuten. Därefter var det Ajaccio för hela slanten.

Chahir Belghazouani stod för kvitteringen i den 57:e minuten och sedan gjorde Adrian Mutu två mål för korsikanerna, varav ett på straff.

Förlusten gör att andraplacerade Lyon tappar mark gentemot serieledande Paris Saint-Germain, med en viss Zlatan Ibrahimovic i laget. Efter 23 spelade omgångar skiljer det nu tre poäng mellan lagen.

Av: TT

torsdag 24 april

KRÖNIKA
"Någonting har hänt med Sirius den senaste månaden. Från locket på i alla lägen – om det ens gick att nå någon i ledningen på telefon – till en optimism och framtidstro..
Håkan Lundh om Sirius bandy och Patrik Nilsson.

INTERVJU:
Johannes Wohlert går snart in på sin sista vecka i Uppsala Basket efter nästan ett helt liv i klubben.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »