Publicerad: 2012-04-14 13:06, senaste uppdaterad: 2012-04-14 13:04
Läs upp

Nordén 17:e i säsongsstarten

Hårt tränad med sikte på viktigare tävlingar framöver gick triathleten Lisa Nordén in i den första deltävlingen med ett och annat frågetecken kring formen. Det gick som hon trodde. Så där. Plats 17 till slut i Sydney. (TT)

Hårt tränad med sikte på viktigare tävlingar framöver gick triathleten Lisa Nordén in i den första deltävlingen med ett och annat frågetecken kring formen.

Det gick som hon trodde.

Så där.

Plats 17 till slut VM-serieupptakten i Sydney.

-Godkänt och lite som förväntat efter att nyss ha kommit ur grundträningen. Siktet ligger längre fram i säsongen och jag känner mig vältränad men behöver spetsa till det hela lite mer, säger Nordén, ett av Sveriges medaljhopp i OS i London om några månader.

Tävlingen vanns av hemmahoppet Erin Densham, tätt följd av brittiskan Helen Jenkins.

Lisa åker nu direkt vidare till Sedona, USA, för ett höghöjdsläger fram till nästa VM-deltävling som avgörs den 11 maj i San Diego.

-Loppet var en bra indikator på var jag står nu och var vi måste lägga fokus på i träningen de kommande veckorna, säger Nordén.
Av: TT

torsdag 24 april

KRÖNIKA
"Någonting har hänt med Sirius den senaste månaden. Från locket på i alla lägen – om det ens gick att nå någon i ledningen på telefon – till en optimism och framtidstro..
Håkan Lundh om Sirius bandy och Patrik Nilsson.

INTERVJU:
Johannes Wohlert går snart in på sin sista vecka i Uppsala Basket efter nästan ett helt liv i klubben.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »