Publicerad: 2012-04-29 22:52, senaste uppdaterad: 2012-04-29 22:04
Läs upp

Olsson om Hodgson: Han är unik

Jonas Olsson är inte förvånad över att Roy Hodgson ser ut att bli Englands näste förbundskapten.

-Han har gjort det jäkligt bra här och gjorde det bra i Fulham och han är ett aktat namn i England, säger Olsson till TT.
-Snacket som har varit i tidningarna, om man läser mellan raderna, är att FA vill ha en engelsk tränare, säger West Bromwich svenske landslagsmittback.
-Det som kan tala till hans fördel är att han är rätt unik som engelsk manager eftersom han har varit tränare utomlands.
-Han har jättestor erfarenhet. Han har varit många år i Italien, han har varit Schweiz och i Skandinavien bland annat.

TT: Vilka är hans styrkor som tränare?

-Dels hans erfarenhet, dels hans organisationsförmåga. Det är det absolut viktigaste. Han är så bra på att organisera lag och få spelare att dra åt samma håll. Vi är verkligen ett lag under honom. Alla jobbar för varandra och alla vet vad de ska göra.
-Sedan är han en bra människa. Intelligent. Han är fantastisk på att inspirera spelare. Det märkte man direkt när han kom från Liverpool. Han fick sparken, kom till ett lag som slogs för att klara sig från nedflyttning, men från dag ett engagerade han sig, tog alla träningar och man märkte direkt att han var tacksam för att vara här. Det smittade av sig på spelarna, säger Olsson till TT.
Av: TT:s utsände

fredag 25 april

V75:
Stefan Bergström lämnar de senaste tipsen inför V75 på Åby.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »