Publicerad: 2013-02-03 13:26, senaste uppdaterad: 2013-02-03 13:02
Läs upp

Personbästa av Fjällström

De svenska puckelpiståkarna Per Spett och Ludvig Fjällström tog sig till final i Deer Valley. Där slogs båda ut i första rundan av parallellpuckelpisten. Fjällström blev tia och tangerade där med sitt personbästa.(TT)

De svenska puckelpiståkarna Per Spett och Ludvig Fjällström tog sig till final Deer Valleys världscuptävling. Där slogs båda ut i första rundan av parallellpuckelpisten. Fjällström blev tia och tangerade där med sitt personbästa.

"Det var jätteskönt att Ludvig fick ihop alla delar i sitt kvalåk. Han har kört så himla bra på träning men inte fått ihop helheten. Nu fick han det och då är han topp tio i världen", sade svenske förbundskaptenen Tomas Carlqvist enligt ett pressmeddelande.

Spett slutade på 13:e plats.

Kanadensaren Alex Bilodeau vann före amerikanen Patrick Deneen.

Av: TT

torsdag 24 april

KRÖNIKA
"Någonting har hänt med Sirius den senaste månaden. Från locket på i alla lägen – om det ens gick att nå någon i ledningen på telefon – till en optimism och framtidstro..
Håkan Lundh om Sirius bandy och Patrik Nilsson.

INTERVJU:
Johannes Wohlert går snart in på sin sista vecka i Uppsala Basket efter nästan ett helt liv i klubben.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »