Publicerad: 2013-02-02 21:48, senaste uppdaterad: 2013-02-02 21:02
Läs upp

Svensk seger mot Finland

Sveriges innebandyherrar besegrade Finland med 7-4. Sverige lyckades vända på den 1-2-ledning som Finland skaffat sig efter den första perioden. Matchen var en del av Finnkampen, där det blev idel svenska segrar.(TT)

Sveriges innebandyherrar besegrade Finland med 7-4 i en landskamp i Borås på lördagen. Men efter den första perioden var det Finland som var i ledningen, 1-2.

I andra perioden vände Sverige till 3-2 efter två mål av landslagsdebutanten Kim Hadelund, och i sista akten kunde man utöka ledningen man skaffat sig.

"Jag är nöjd med vårt agerande i dag. En bra match på det stora hela", sammanfattade Sveriges förbundskapten Jan-Erik Vaara i ett pressmeddelande.

Matchen utgjorde en del av Finnkampen, där totalt fyra matcher mellan Sverige och Finland spelades.

De svenska damerna vann sin match med 5-2, och det blev svenska segrar både på herr- och damsidan i de båda U19-matcherna.

Av: TT

torsdag 24 april

KRÖNIKA
"Någonting har hänt med Sirius den senaste månaden. Från locket på i alla lägen – om det ens gick att nå någon i ledningen på telefon – till en optimism och framtidstro..
Håkan Lundh om Sirius bandy och Patrik Nilsson.

INTERVJU:
Johannes Wohlert går snart in på sin sista vecka i Uppsala Basket efter nästan ett helt liv i klubben.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »