Publicerad: 2013-02-02 21:48, senaste uppdaterad: 2013-02-02 21:02
Läs upp

Svensk seger mot Finland

Sveriges innebandyherrar besegrade Finland med 7-4. Sverige lyckades vända på den 1-2-ledning som Finland skaffat sig efter den första perioden. Matchen var en del av Finnkampen, där det blev idel svenska segrar.(TT)

Sveriges innebandyherrar besegrade Finland med 7-4 i en landskamp i Borås på lördagen. Men efter den första perioden var det Finland som var i ledningen, 1-2.

I andra perioden vände Sverige till 3-2 efter två mål av landslagsdebutanten Kim Hadelund, och i sista akten kunde man utöka ledningen man skaffat sig.

"Jag är nöjd med vårt agerande i dag. En bra match på det stora hela", sammanfattade Sveriges förbundskapten Jan-Erik Vaara i ett pressmeddelande.

Matchen utgjorde en del av Finnkampen, där totalt fyra matcher mellan Sverige och Finland spelades.

De svenska damerna vann sin match med 5-2, och det blev svenska segrar både på herr- och damsidan i de båda U19-matcherna.

Av: TT

Torsdag 17 april

KOMMENTAR
"Jag blir uppriktigt trött. Svenska basketförbundet har ett jättejobb framför sig att rensa upp i denna damm och nu hoppas jag att alla fula fiskar hittas och stängs av."
Mathias Rutegård om den misstänkta spelskandalen i svensk basket. 

KOMMENTAR
"Förbannelsen kvarstår. Tierp Volley kan inte vinna. Frågan är: var det här sista chansen?"
Herman Öberg efter Tierp Volleys förlust borta mot Linköping.

STRYKTIPSET:
Analys och förslag till helgens omgång.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Nyheter

Kultur & Nöje

Sport

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »