Publicerad: 2013-02-03 16:11, senaste uppdaterad: 2013-02-03 16:02
Läs upp

Taylor skadade lagkamrat

Jeffery Taylor var i händelsernas centrum när hans Charlotte förlorade mot Houston med 95-109 i basketens NBA. Taylor gjorde 15 poäng och föll olyckligt över lagkamraten Michael Kid-Gilchrist som fick föras till sjukhus.(TT)

Svensken Jeffery Taylor var i händelsernas centrum när hans Charlotte Bobcats förlorade mot Houston Rockets med 95-109 i basketens NBA.

Taylor spelade drygt 28 minuter, gjorde 15 poäng och tog tre returer.

Men han knockade också lagkamraten Michael Kidd-Gilchrist. Båda hoppade upp för att försvara egna korgen när Taylor flög in i Kidd-Gilchrist som sedan fick svenskens knä i bakhuvudet. Den amerikanske rookien blev liggande och fördes till sjukhus för röntgen.

-Jag försökte, som alla andra, att säga till honom att allting kommer bli bra och jag försökte lugna honom. Uppenbarligen var det en ganska otäck situation så man kan inte säga mycket mer, sade Taylor enligt nba.com.
Av: TT

Påskafton 19 april

KOMMENTAR
"Den ödmjuke amerikanen var fenomenal rakt igenom och stod för sin bästa match för säsongen – när nöden var som allra störst”
Mathias Rutegård efter ”TJ”:s show när Uppsala Basket ordnade en sjunde semifinal mot Södertälje

REPORTAGE
Håkan Lundh har träffat Uppsalas nya multisport-klubb. 

V75-förslag
Stefan Bergström analyserar helgens omgång.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »