Publicerad: 2013-02-03 16:11, senaste uppdaterad: 2013-02-03 16:02
Läs upp

Taylor skadade lagkamrat

Jeffery Taylor var i händelsernas centrum när hans Charlotte förlorade mot Houston med 95-109 i basketens NBA. Taylor gjorde 15 poäng och föll olyckligt över lagkamraten Michael Kid-Gilchrist som fick föras till sjukhus.(TT)

Svensken Jeffery Taylor var i händelsernas centrum när hans Charlotte Bobcats förlorade mot Houston Rockets med 95-109 i basketens NBA.

Taylor spelade drygt 28 minuter, gjorde 15 poäng och tog tre returer.

Men han knockade också lagkamraten Michael Kidd-Gilchrist. Båda hoppade upp för att försvara egna korgen när Taylor flög in i Kidd-Gilchrist som sedan fick svenskens knä i bakhuvudet. Den amerikanske rookien blev liggande och fördes till sjukhus för röntgen.

-Jag försökte, som alla andra, att säga till honom att allting kommer bli bra och jag försökte lugna honom. Uppenbarligen var det en ganska otäck situation så man kan inte säga mycket mer, sade Taylor enligt nba.com.
Av: TT

torsdag 24 april

KRÖNIKA
"Någonting har hänt med Sirius den senaste månaden. Från locket på i alla lägen – om det ens gick att nå någon i ledningen på telefon – till en optimism och framtidstro..
Håkan Lundh om Sirius bandy och Patrik Nilsson.

INTERVJU:
Johannes Wohlert går snart in på sin sista vecka i Uppsala Basket efter nästan ett helt liv i klubben.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »