Publicerad: 2013-02-06 23:01, senaste uppdaterad: 2013-02-06 23:02
Läs upp

Tyskland besegrade Frankrike i Paris

Sveriges motståndare i VM-kvalgrupp C var i farten i kväll. Gruppfavoriten Tyskland, som så oväntat tappade ett 4-0-övertag mot Sverige i Berlin i oktober, imponerade med 2-1-seger över Frankrike i Paris.(TT)

Sveriges motståndare i VM-kvalgrupp C var också i farten på onsdagen. Gruppfavoriten Tyskland, som så oväntat tappade ett 4-0-övertag mot Sverige i Berlin i oktober, imponerade med en 2-1-seger över Frankrike i Paris.

Frankrike ledde i halvtid med 1-0 efter mål av Mathieu Valbuena i 44:e minuten. Men Tyskland kom igen. Thomas Müller kvitterade strax efter pausvilan och Sami Khedira gjorde segermålet i 73:e minuten.

Ciaran Clark och Wes Hoolahan hette målskyttarna när Irland, Sveriges nästa VM-kvalmotståndare i mars, vann över Polen med 2-0 i Dublin.

Däremot blev det förlust för Österrike. Wales vann hemmamötet med 2-1. Segerorganisatör var Gareth Bale, Tottenhamyttern gjorde ett mål och spelade fram till Sam Vokes nickmål i början av andra halvlek. Marc Jankos reducerade för Österrike, som låg på hårt för en kvittering i slutskedet.

Av: TT

torsdag 24 april

KRÖNIKA
"Någonting har hänt med Sirius den senaste månaden. Från locket på i alla lägen – om det ens gick att nå någon i ledningen på telefon – till en optimism och framtidstro..
Håkan Lundh om Sirius bandy och Patrik Nilsson.

INTERVJU:
Johannes Wohlert går snart in på sin sista vecka i Uppsala Basket efter nästan ett helt liv i klubben.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »