Publicerad: 2013-02-07 08:33, senaste uppdaterad: 2013-02-07 08:02
Läs upp

Var lektionen till någon nytta?

Argentina bjöd på en fotbollslektion i 3-1-matchen på Friends Arena, och frågan som tidningskrönikörerna ställer sig efter matchen är: Vilken nytta hade det svenska landslaget av lektionen inför kommande VM-kvalmatcher?(TT)

Argentina bjöd på en fotbollslektion i 3-2-matchen på Friends Arena, och frågan som tidningskrönikörerna ställer sig efter matchen är:

Vilken nytta hade det svenska fotbollslandslaget av lektionen inför kommande VM-kvalmatcher?

DN:s Johan Esk tycker inte att den var till någon nytta alls, eftersom "Argentina och nästa kvalmotståndaren Irland spelar fotboll i olika galaxer."

Expressens Daniel Kristoffersson tycker att "det var bra att ett svenskt landslag togs ner på jorden av några av världens bästa spelare." Kvällstidningskollegan på Aftonbladet, Erik Niva, saknade en plan: "Jag vill bara att vi ska gå in till varje enskild match med en tydlig plan, en taktik och en laguttagning som är anpassad efter motståndet och förutsättningarna."

Av: TT

Påskafton 19 april

KOMMENTAR
"Den ödmjuke amerikanen var fenomenal rakt igenom och stod för sin bästa match för säsongen – när nöden var som allra störst”
Mathias Rutegård efter ”TJ”:s show när Uppsala Basket ordnade en sjunde semifinal mot Södertälje

REPORTAGE
Håkan Lundh har träffat Uppsalas nya multisport-klubb. 

V75-förslag
Stefan Bergström analyserar helgens omgång.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »