Publicerad: 2012-04-28 22:02, senaste uppdaterad: 2012-04-28 22:04
Läs upp

Wigan närmar sig nytt kontrakt

Heter Premier leagues just nu bästa lag Wigan? Klubben har slagit både Manchester U och Arsenal på sistone och förstörde kanske Newcastles möjlighet att få spela i Champions league nästa säsong. Wigan vann med 4-0. (TT)

En slagpåse i botten som mest hela säsongen och dömt att spela i The Championship till hösten. Allt det där verkade självklart för en månad sedan.

Nu är frågan:

Heter Premier leagues just nu bästa fotbollslag Wigan?

Frågan är berättigad. Klubben har slagit både Manchester United och Arsenal på sistone, segat sig upp och över nedflyttningsstrecket och förstörde på lördagen kanske Newcastles möjlighet att få spela i Champions league nästa säsong.

Wigan krossade Newcastle med 4-0 - och det redan på 45 minuter efter mål av Victor Moses (två), Shaun Maloney och Franco Di Santo.

Det garanterar dock inte Premier league-statusen. Samtidigt tog Bolton (2-2 borta mot Sunderland) och Aston Villa (0-0 mot West Bromwich) poäng. Wigan o Villa har 37 poäng, Queens Park Rangers och Bolton (under strecket) har 34, men en match mindre spelad.

Liverpool vann lördagens sena match mot Norwich med 3-0. Extra roligt blev det för Luis Suarez, som gjorde samtliga tre mål.

Av: TT:s utsände

Torsdag 17 april

KOMMENTAR
"Jag blir uppriktigt trött. Svenska basketförbundet har ett jättejobb framför sig att rensa upp i denna damm och nu hoppas jag att alla fula fiskar hittas och stängs av."
Mathias Rutegård om den misstänkta spelskandalen i svensk basket. 

KOMMENTAR
"Förbannelsen kvarstår. Tierp Volley kan inte vinna. Frågan är: var det här sista chansen?"
Herman Öberg efter Tierp Volleys förlust borta mot Linköping.

STRYKTIPSET:
Analys och förslag till helgens omgång.

FACEBOOK.COM/LANS.LEGUE
"Dags igen, vänner! Vi har väldigt fancy biljetter till Uppsala basket-Södertälje på fredag. Vi snackar Semifinal. Vi snackar Fyrishov. Vi snackar folkfest och vi snackar VIP-platser! Någon??."

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


 

Nyheter

Kultur & Nöje

Sport

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »