Bakom skuggar Väsby, som på hemmaplan besegrade Botkyrka med uddamålet 3-2. Hemmasegern för Wings var hur klar som helst. Redan från första nedsläpp höll Wings i taktpinnen och Järfälla var för det mesta tvåa på pucken.
- Jag tycker att Järfälla mest åker omkring och slår på mina spelare för att få oss ur balans men det var ingenting som de lyckades med. I dag spelar vi som ett lag och vi visar prov på vad vi verkligen kan, säger Mikael Trång, tränare i Wings.

Femman i Wings med backarna Markus Bergkvist och Patric Gozzi och kedjetrion Michael Söderberg, William Kivistö-Larsson och Joakim Ramsten, som i matchen i fredags mot Nacka visade finfin form, hade även målsinnet kvar mot Järfälla.
- Det är glädjande att vår vita femma kommit igång. Mot Nacka gjorde den sexton poäng och ikväll blev det nästan lika många poäng. Fem mål och nio assist är ingen dålig utdelning, säger Mikael Trång.

Glädjande var också att Wings juniorer Filip Andreasson och Simon Nilsson visade fina takter och vill säkert vara med och ta en plats i A-laget i fortsättningen. Filip Andreasson gjorde också 8-1-målet, framspelad av Michael Söderberg.Avslutningen på fortsättningsserien kommer att bli en riktig rysare. Serietvåan Väsby hänger på och har inte givit upp hoppet om att ta sig förbi.