Publicerad: 2013-02-03 18:47, senaste uppdaterad: 2013-02-03 18:02
Läs upp

Wings fick jubla - nio gånger om

ISHOCKEY. Wings behåller serieledningen i fortsättningsserien efter utklassningssegern över Järfälla med 9-1.

Bakom skuggar Väsby, som på hemmaplan besegrade Botkyrka med uddamålet 3-2. Hemmasegern för Wings var hur klar som helst. Redan från första nedsläpp höll Wings i taktpinnen och Järfälla var för det mesta tvåa på pucken.
- Jag tycker att Järfälla mest åker omkring och slår på mina spelare för att få oss ur balans men det var ingenting som de lyckades med. I dag spelar vi som ett lag och vi visar prov på vad vi verkligen kan, säger Mikael Trång, tränare i Wings.

Femman i Wings med backarna Markus Bergkvist och Patric Gozzi och kedjetrion Michael Söderberg, William Kivistö-Larsson och Joakim Ramsten, som i matchen i fredags mot Nacka visade finfin form, hade även målsinnet kvar mot Järfälla.
- Det är glädjande att vår vita femma kommit igång. Mot Nacka gjorde den sexton poäng och ikväll blev det nästan lika många poäng. Fem mål och nio assist är ingen dålig utdelning, säger Mikael Trång.

Glädjande var också att Wings juniorer Filip Andreasson och Simon Nilsson visade fina takter och vill säkert vara med och ta en plats i A-laget i fortsättningen. Filip Andreasson gjorde också 8-1-målet, framspelad av Michael Söderberg.Avslutningen på fortsättningsserien kommer att bli en riktig rysare. Serietvåan Väsby hänger på och har inte givit upp hoppet om att ta sig förbi.

Av: Conny Lindström sport@unt.se

"AIK ett uppdrag, Sirius är känslor"
FOTBOLL: I det fjärde avsnittet av podcasten Fotbollsbloggen stoppage time berättar Sirius vd Ola Andersson att han nyligen har gått upp i en heltidsanställning i klubben från en på halvtid. Andersson berättar vidare om hur han ser på Sirius säsong så här långt, sin egen yrkeskarriär och svarar – utifrån sitt perspektiv – på frågor som rör Sirius framtid för herr- och damlag samt ungdomsverksamhet.

tierp arena
Bild: Pär Fredin
Foto: Pär Fredin/ArkivbildJoel Norman fortsätter i den blåsvart-randiga tröjan.

Joel Norman väljer Sirius

Tror du att Patrik Nilsson spelar i Sirius nästa säsong?

fredag 25 april

V75:
Stefan Bergström lämnar de senaste tipsen inför V75 på Åby.

Mest kommenterade blogginläggen

Har du en åsikt? Stor eller liten, spelar ingen roll. Mejla till sportchefen@unt.se


bil-tester

Läs våra senaste bil-tester

fredag 25 april

V75:
Stefan Bergström lämnar de senaste tipsen inför V75 på Åby.


 

Seriebloggen

Svart humor på vit bakgrund. Se fler på Isabelle Söders blogg »