Botkyrka har varit något av en mardrömsmotståndare för Wings och vunnit de flesta inbördes mötena. Bortamötet mot Botkyrka blev för Wings inget undantag. Ny förlust efter förlängning och straffar med 3-2 och nu är Väsby nya serieledare, en poäng före Wings.
- Jag tycker det är ett riktigt orättvist resultat. Vi spelar riktigt bra och pressar dom hela matchen men pucken vill inte gå in, säger Mikael Trång, tränare i Wings.

Wings satte högsta fart redan från början och dominerade spelet helt på banan. Totalt vann Wings skotten med 60-26 men fick inte in pucken bakom Viktor Lindholm i Botkyrkamålet.
Wings gjorde 1-0 mycket välförtjänt efter 6.24 av den andra perioden då Viktor Isaksson jobbade in pucken i mål på Mikael Jedlands fina framspelning. Wings press fortsatte hela perioden ut men något mer mål blev det inte trots 22-6 i skott.

I den tredje perioden chockade Botkyrka Wings. Hemmalaget vände matchen genom att göra två mål på lika många minuter och efter 6.05 stod det 2-1 till hemmalaget.
Botkyrka såg ut att behålla sin 2-1-ledning matchen ut men en utvisning gav Wings chansen att kvittera. Wings målvakt Måns Johansson lämnade kassen för en utespelare och i spel sex mot fyra kvitterade Niklas Zetterholm till 2-2 efter 18.05.
Botkyrka vann sedan straffläggningen och bärgade hem två poäng.

Två matcher återstår för Wings. Vallentuna borta och Väsby hemma, bägge matcherna nästa vecka. Räkna med att det blir en ren seriefinal nästa söndag då Väsby kommer på besök.